Hårsimulering och skuggning

Hårsimulering är en ofta föredragen metod för personer som upplever håravfall på grund av olika anledningar, som ett alternativ till att skapa en hårbild. Förutom hårsimulering; Det kallas även hårtatuering, hårskuggning eller hårpigmentering. Denna metod, som inte är ett kirurgiskt ingrepp, hjälper sina användare att ha en fredlig process i 2 till 3 år.

Det finns ett frågetecken i klienternas medvetande, särskilt att det inte finns något kirurgiskt ingrepp, men du kan börja sessionerna med sinnesro. Faktum är att denna procedur följer samma logik som operationen kvinnor gör på sina ögonbryn. Naturligtvis skiljer sig färgämnena och enheterna som används i ögonbryns- och hårsimuleringar från varandra.


Skillnader mellan hårsimulering och hårtransplantation

Dessa två titlar förväxlas ständigt med varandra. Även om de uttrycker olika tillämpningar är de inte helt bortkopplade från varandra. Hårtransplantationsprocess; Det är processen att överföra befintliga hårsäckar till området med skallighet eller gleshet. Eftersom närvaron av tillräckligt många hårsäckar för att täcka det öppna området kan vara ett problem vid håravfall, kan hårsimulering användas för att få ett mer tätt utseende. När hårsimulering och hårtransplantation används tillsammans uppnås ett mycket framgångsrikt resultat.

Ett av de viktiga problemen som kommer att tänka på är hur smärtsituationen är i hårsimuleringsprocessen. Det är svårt att göra en säker bedömning i denna fråga, eftersom den situation vi kallar smärtgränsen är olika för varje individ. Lokalbedövning appliceras under proceduren. Av denna anledning genomförs sessionerna i allmänhet smärtfritt.
Eftersom hårsimulering är processen att ge en håreffekt till den skalliga huden; vissa kriterier används. Speciellt framställda färgämnen används för denna process, som inte kommer att orsaka någon allergisk reaktion och speciellt inte ändrar färg med tiden.

 

Hur fungerar processen efter hårsimulering?

Efter hårsimulering är det möjligt att ta ett bad samma dag. Punkten som ska beaktas här är vattnets temperatur. I denna process bör vi undvika värmen så mycket som möjligt. Efter proceduren kan svullnad och skorpbildning uppstå i din hårbotten. Du bör dock definitivt inte störa dessa biverkningar. Ungefär 1 månad efter appliceringen kan du få hårfärgning. Hårsimulering erbjuder inte livstidsanvändning, men det är möjligt att uppnå hållbarhet i 3 till 5 år. Du kommer inte att uppleva någon färgförändring i denna process.

Som ett resultat av alla dessa undersökningar bestämde du dig för hårsimulering och du vill ha en prisanalys? I så fall kan vi göra ett uttalande om pristariffen enligt följande. Vid fastställande av priset i hårsimulering ges tariffen enligt bredden på det område som ska tillämpas. Före ansökan görs därför nödvändiga analyser genom att fotografera området som ska simuleras från olika vinklar. Prisschemat bestäms enligt resultaten av denna analys. Som det kan förstås härifrån tillämpas inte en fast tariff i hårsimuleringar.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.