Nålepilering

Nålepilering Vad tror du är hemligheten med att vara välvårdad? Att kunna spegla periodens mest fashionabla sminkstil, klä sig i enlighet med trenden genom att följa modet eller allt detta är detaljerna i jobbet; Menar du att det viktiga är att vara ren? Att ta din dagliga dusch, använda din deodorant och vara vacker är den bästa vården för dig, speciellt om du har hittat en radikal lösning på ditt hårproblem; njut inte av det.

Epileringscenter, som nyligen har blivit en hälsosektor snarare än estetik, återspeglar alla trendiga välsignelser inom tekniken på området. Som laser- och nålepilering kan du bli av med dina hårsäckar permanent på båda sätten.

Om du föredrar nålepilering; Du bör lära dig om processen genom att undersöka alla för- och nackdelar.

Nålepilering Hur fungerar processen?

Nålepilering är processen att bränna hårsäckarnas celler genom att applicera vissa doser av ström till hårsäckarna med hjälp av personliga nålar. Eftersom proceduren riktar sig direkt mot hårroten, tappar hårsäckarna sin funktion och avfall säkerställs permanent och du kommer inte att få några hårproblem igen.

Även om nålepilering är en något mer smärtsam process än laserepilering, eftersom den appliceras direkt på hårsäckarna, ges en definitiv finish utan möjlighet att få resultat. Även om att se mycket tunna och ljusa hårsäckar ibland orsakar problem med laser, kan dessa applikationer uppnås med mycket framgångsrika resultat med nålepilering.

Eftersom det startas med direkt nålepilering utan någon procedur från början, För det mesta tillämpas laserepileringspass och de klienter som inte får önskat resultat följs av ytterligare sessioner med nålhårborttagning.

Som det kan förstås härifrån är den definitiva lösningen för hårsäckar som laserbehandlingar inte kan avsluta återigen nålepilering. Dessutom finns det allvarliga skillnader när det gäller avgiftsschema. Nålepilering innebär lägre kostnader än laserepilering. Vid nålepilering, som vid alla andra epileringstillfällen; Det bör tillämpas av experter på området. Eftersom nålen sitter på huden, inte på hårytan, Det måste komma i kontakt med hårroten i huden.

Vid denna tidpunkt är det mycket viktigt att ha erfarenhet och sakkunnig personal för att sessionen ska lyckas. Om personen som kommer att göra denna operation inte har den nödvändiga erfarenheten och professionalismen, är det tyvärr högst troligt att stöta på oönskade negativa resultat.

Om denna process inte görs som krävs av ansökan; Ett skott kommer att göras till en icke-relaterad plats på huden, inte till roten av håret, och detta kommer att orsaka en stark smärtkänsla samt bränna din hud.

Det går även att samla vatten på huden och förvandlas till ett sår. Dessutom tar det lång tid att få ett definitivt resultat, men om du är en av dem som tycker att det är värt allt att få en ljus hy i slutet av passet; du är på rätt väg.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.