PLASTISK KIRURGI

VAD ÄR PLASTISK KIRURGI?

PLASTISK KIRURGI Många termer, för mycket sann eller falsk information kommer till oss när vi hörde talas om plastikkirurgi. I den här artikeln hittar du användbar information om plastikkirurgi som du har hört mycket om tidigare.

Begreppet plastikkirurgi kommer från det grekiska ordet plastikos, som betyder: ’forma’ – att bilda .

Först och främst kallas denna kirurgiska medicingren, vars fullständiga namn är Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery, allmänt för ’plastikkirurgi’ eller ’estetisk kirurgi’. Den finner sin plats i media mest med sina plastikkirurgiska operationer och tillämpningar.

Operationer och ingrepp inom plastikkirurgi är toppen av isberget inom plastikkirurgi. Estetisk centrum kirurgi utgör 10-20 % av plastikkirurgiansökningarna.

Vår klinik; tillhandahåller tjänster med den modernaste tekniken och trendtillämpningar under ledning av våra specialistkirurger.

Samarbete med professionella kirurger: Professionellt team på vår klinik, som har utfört perfekta arbeten, är mycket framgångsrika i alla typer av plastikkirurgi som vi hade. I den här artikeln hjälper vi dig att förstå alla procedurer för plastikkirurgi.

Du kan ställa frågor du vill ställa, du kan nå oss på våra kontaktnummer. Du kan maila oss eller komma till vårt kontor. Vi hjälper dig gärna. Våra patienters tillfredsställelse är viktigare för oss än något annat.

PLASTISK KIRURGI

Ansiktsplastik
Ansiktslyft Nacklyft
Ögonlockskirurgi
Öronkirurgi
Brynlyft
Ansiktsföryngring
Näskirurgi;

Nosplastik


Body Contouring Surgery:

Kroppslyft
Fettsugning
Bukplastik (bukplastik)
Mamma Makeover
Bakförstoring
Bröstestetik;

Bröstförstoring

Bröstförminskning
Bröstlyft
Korrektion av bröstasymmetri
Gynekomasti

Fetmakirurgi;

Gastric Ballong
Gastric Botox
Gastric Bypass
Gastric Sleeve

Du kan hitta detaljerad information om de operationer vi har skrivit ovan på vår hemsida.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM ESTETISKA APPLIKATIONER

Kylning; Det är en anti-aging plastikkirurgi applikation som designades för att effektivt behandla områden som ögonkonturen, pannan, kinderna och runt läpparna och halsen där åldringseffekterna är mest uttalade.

Ger icke-invasiv ansiktsföryngring på fem minuter med en enkel, effektiv och snabb applicering.

Plastikkirurgi Innofacial; Det är en hydra-dermabrasionsprocedur som kombinerar peeling, återfuktning och rengöring. Du kan dra nytta av denna tjänst oavsett din hudtyp och kön.

Icke-kirurgisk ansiktslyftning; Det framstår som en alternativ applikation som appliceras på hängande och deformationer i ansiktet oval utan kirurgi, smärtfri, bekväm och utan att påverka vårt sociala liv.

Den viktigaste egenskapen hos systemet är att det erbjuder tre olika teknologier tillsammans och på ett kraftfullt sätt.

Medicinsk hudvård; Det ligger i våra händer att försköna din hud, mjuka upp och fördröja skadan som orsakas av tid och negativa faktorer. Detta inkluderar en process som börjar med att känna till din hud på rätt sätt och inkluderar vård och applikationer för hudens behov.

Medicinsk hudvård; det är en effektiv metod. Medicinsk hudvård är en process som tar i genomsnitt 1,5 – 2 timmar. Efter att hudvården är klar känner folk sin hud fräsch som en nyfödd.

Botox; Den appliceras för att eliminera ögonbryns-, ögonkontur- och pannlinjer, kantlinjer, läppkantslinjer, tuggmuskelhypertrofi, eliminering av nackrynkor, förhindrar svettning i händer, fötter och armhålor, näslyft.

Plastikkirurgi- Ansiktsfyllning; Nasolabiala linjer, rynkor på kanten av munnen och mot käken, framhäver kindbenen, ökar och formar läppvolymen, Tar bort asymmetriska störningar, Rynkor mellan ögonbryn och panna är tillfälliga icke-kirurgiska lösningar. 5 – 2 timmar. Efter att hudvården är klar känner folk sin hud fräsch som en nyfödd.

Prp och mesoterapi; För att öka hudens elasticitet på grund av kollagenstrukturen och produktionen av åldrad och skadad hud, för att stoppa håravfall och få det att se levande ut genom att stimulera hårsäckarna, för att hålla melanincellernas arbetssystem i huden inom det normala gränser, För att behandla hudfläckar, akneärr, olika ärr, ärr- och sprickbehandling PRP- och mesoterapibehandling används för läkning av lesionerna.

Plastikkirurgi Hårtransplantation; FUE-metoden är processen att överföra hårsäckarna i nacken och övre öronområdena en efter en med hjälp av mikromotor under lokalbedövning genom att öppna kanaler med 0,6-0,8 mm mikrostansar till de kala områden som behövs.

Eftersom ingreppet utförs i operationssalen och under lokalbedövning, patienten och läkaren är i kontakt med läkaren under ingreppet och han känner sig bekväm.

Modern hand- och fotvård, Hand- och fotvård av diabetespatienter, Behandling av inåtväxta naglar, Borttagning och vård av förhårdnader, Deformerade tappade nagelbehandlingar, Nagelsvampvård, Nagelproteser, Nagelprotesbehandlingar tillämpas också.

Det är en procedur som utförs genom att applicera örtpigmentering på mikrosnitten som kastas in i epidermis, det översta lagret av huden.

Som ett resultat av appliceringen gjord enligt den designade ögonbrynsformen och naturlig flödesriktning för borsten i ögonbrynen, erhålls en tredimensionell hårbild i det behandlade området. REFIT är den mest bekväma formen av icke-invasiv hudföryngring och kroppsformning med multipolär RF, vakuum, och LED skickas samtidigt till vävnaden. REFIT är en effektiv metod.

Laser epilering; Det syftar till att förstöra den del av hårroten som kallas papiller. Vid laserepilering väljs dosen efter personens hudtyp. På så sätt syftar man till att avsluta behandlingen så snart som möjligt genom att arbeta med kraften att påverka hårsäckarna utan att skada huden. Vår klinik använder det amerikanska FDA-godkända Cynosure Apogee 5500 Elite Laser Hårborttagningssystem.

När plastikkirurgi kom in i allmänhetens värld?

Plastikkirurgi kommer till vårt liv; säkerställt föryngring av ansikte och kropp genom procedurer som ansiktslyft, bröstförstoring och fettsugning, såsom injektioner av botulinumtoxin /Botox och kosmetiska vävnadsfyllmedel /kollagen, hyaluronsyra.

 

Vilka sjukdomar finns inom plastikkirurgi?

Ämnet undrar många människor. Oroa dig inte; vi kommer att försöka klargöra denna fråga i den här artikeln.

Nu vet vi att det kirurgiska ingreppet som utförs för att eliminera besvären i ansiktet och olika delar av kroppen kallas ”plastikkirurgi”. Väl; vad gör en plastikkirurgispecialist, vad är meningen med det? Vi pratade om detta kort ovan, låt oss nu utöka ämnet mer:

Det fullständiga namnet på denna gren är ”Plastisk rekonstruktiv och estetisk kirurgi”. En läkare som är specialiserad på detta område kallas ”specialist inom plastikkirurgi” eller ”specialist för estetisk kirurgi”. Många tror att huvudmålet på plastikkirurgiska avdelningen är; försköna men detta är inte sant.

Vilka sjukdomar är ämnen: Låt oss dyka djupt; Plastikkirurgi kan i stora drag klassificeras som rekonstruktiv eller kosmetisk (estetisk) kirurgi beroende på om den utförs främst för att återställa funktion eller förändra fysiskt utseende.

Rekonstruktiv plastikkirurgi är en behandling som används för att läka dysfunktionella kroppsdelar ( relaterat till en störning i en strukturs eller ett organs funktion). Det användes först för att fixa funktioner, trots att det kan förändra människors utseende. Till exempel kan den användas för att fästa lemmar som avskurits av trauma.

Plastikkirurgi, operationstekniker och doktriner är inriktade på att förbättra patientens utseende. Att förbättra estetiskt tilltalande, proportioner, symmetri är den gyllene nyckeln till syften. Anestesikirurgi kan utföras på huvud, nacke,

Låt oss se vad de är:

Ansiktsdeformitet: Asymmetrier, medfödda massor, sällsynta ansiktssprickor
Läpp- och gomspalt
Kraniofaciala – maxillofaciala anomalier (t.ex. käk-, ansikts- och skalldeformiteter, oregelbundenheter, brister
Ortognatisk kirurgi (störningar i käkstängning)
Frånvaro av öron, framträdande öron och andra missbildningar
Näsdefekter, tumörer, bristning
Problem med spottkörtel/submaxillär körtel
Medfödd tumör, nevus (jag), massor, kärlmissbildningar, hemangiom
Ben- och mjukvävnadstrauma i ansiktet
Käk- och ansiktskirurgi (Bendefekter-frakturer-form- och funktionsstörningar orsakade av trafikolyckor, tumörer , och andra orsaker, käkkirurgi
Tumörer i huvud och hals och reparation av deras defekter
Frånvaro,asymmetri eller överskott av bröstvävnad
Bröstrekonstruktioner efter cancer
Gynekomasti (stora bröst hos män)
Medfödda anomalier i könsorganen (Epispadi, hypospadi, vaginal agenesi, etc.)
Reparationer av könsorgan, återplantering av avskurna organ,
bröst- och bukväggsdefekter
Handkirurgi (traumor, tumörer, fingeröverföringar, fingerreparation-förlängning etc.)
Defekter och missbildningar i händer och fötter
Perifera nervproblem (traumor, neuropatier, defekter, massor)
Hud- och mjukdelstumörer
Akuta brännskador och missbildningar efter brännskador, spasmer, sammandragningar, skador orsakade av elektricitet och kemikalier i mjukvävnader
Hud och subkutana sår orsakade av olika infektioner, strålning och andra effekter
Kroniska sår (trycksår, venösa sår, diabetiska fotsår)

PLASTISK KIRURGI ÄMNEN

Estetisk och funktionell näskorrigering (näsplastik, septorhinoplastik)
Ansiktsföryngring (Ansiktslyft-ögonlocks- och munrevisioner, behandling av rynkor)
Endoskopisk ansikts-pannlyft, ögonbrynslyft
Ögonlockets estetik (Blepharoplasty)
Korrigering av andra estetiska problem i det framträdande örat (apostasier) och andra problem med det framträdande örat.
Hakförstorings- och förminskningsoperationer (Mentoplastik),
Avlägsnande av ärr och korrigering av oregelbundenheter på huden,
Hårtransplantation – ersättningar
Laserbearbetning (ansiktspeeling, borttagning av fläckar och vaskulära missbildningar
Estetiska bröstoperationer: förstoring, förminskning och lyft
Operationer för att minska överskott av hud-subkutan fettvävnad (fettsugning-lipektomi)
Buksträckning (bukplastik)
Benkonturoperation med fettborttagning, injektioner eller benimplantat.
Konturkorrigeringar med implantat (proteser) appliceras på mjukvävnad) (såsom höft- och lårimplantat, pectorala (bröst)implantat hos män – benimplantat)
Hudbehandlingar och -ingrepp

 

PLASTISK KIRURGI OCH DE MEST POPULÄRA ÄMNETEN

Vad är skillnaderna mellan näsplastik och septoplastik?

Plastikkirurgi hjälper operationen av näsplastik och septoplastik men för det första ser vi skillnaderna mellan näsplastik och septoplastik. Vi kommer att prata om dem kort eftersom nästa artikel visar dem mer detaljer. För de flesta är det första man bör tänka på när det gäller näsoperationer näsplastik, ett kirurgiskt ingrepp som förbättrar näsans utseende.

Förutom näsplastik finns det en annan operation som är mindre känd; detta är septoplastik, vilket är en näsoperation som förbättrar näsans funktionalitet (hjälper till att andas) Dessa två näsoperationer kan vara extremt framgångsrika och kan till och med användas i kombination för att förbättra både utseendet och funktionen av näsan. Låt oss se vad som är näsplastik och septoplastik, som båda är näsoperationer.

Septoplastik är en näsoperation som utförs för att korrigera ben- och broskvävnader. Näsplastik är ett försök att ge önskad form till näsan estetiskt. Det är allt? Självklart inte. Nästäppa och andningssvårigheter är vanliga besvär idag. Den här typen av kirurgisk operation på dessa problem kallar vi: Septoplastik.

Å andra sidan sa vi: Näsplastik är ett försök att ge näsan den önskade formen estetiskt. I denna operation kan näsan förlängas, förstoras, näsryggen kan förstärkas eller korrigeras, näsvinkeln kan förbättras, formen eller storleken på nässpetsen kan justeras eller flera andra estetiska förbättringar kan göras.

Kort sagt, näsplastik kan få näsan att se mer balanserad och estetiskt tilltalande ut. Tills vidare vill vi visa dig skillnaden mellan näsplastik och septoplastik, för mer information kommer du att se artikeln om näsoperation.

PLASTISK KIRURGI – ANSIKTSFÖRNYGNING

Detta är förmodligen det mest nyfikna ämnet av alla; speciellt kvinnors favoritämnen, men bara för kvinnor? Låt oss vara ärliga mina herrar. Nästa artikel kommer att visa oss om detta i detalj, men för nu, låt oss ge kort och användbar information. Ansiktsföryngringsmetoder inkluderar en mängd olika applikationer och tekniker.

Också; problemen skapar i termer av estetik, kan denna situation också medföra psykologiska problem. Å andra sidan är dessa huddefekter som uppstår på grund av genetiska, fysiologiska eller miljömässiga faktorer och åldringsproblemet inte olösliga.

Det är möjligt att få det önskade utseendet med de innovativa tekniker och hudföryngringsmetoder som tillämpats de senaste åren med de möjligheter som utvecklingen av medicinsk teknik erbjuder.

Ansiktsföryngringsbehandlingar kan utföras när tecken på åldrande blir synliga, hängande och rynkor ökar och de känner dig olycklig, i denna oönskade omständighet kan plastikkirurgi erbjuda dig en lösning.

En av de mest populära Ämnen: Hårtransplantation.

Hårtransplantation är bland de senaste årens mest föredragna estetiska operationer. Det finns olika orsaker till håravfall eftersom tonåren kan göra att personen känner sig obekväm psykiskt.

Permanent håravfall kan uppstå på grund av många orsaker såsom genetisk makeup, hormonella problem, miljöfaktorer, stress, sjukdomar och droganvändning. Idag är den mest permanenta lösningen för håravfall hårtransplantationsmetoden.

Hårtransplantationsoperationer kan lätt föredras av många människor, eftersom de utförs på kort tid, finns det inga ärrbildningar som ett resultat av proceduren, och det transplanterade håret är permanent för en livstid.

Efter att ha bestämt sig för att göra en hårtransplantation är det mycket normalt att ha många frågetecken i åtanke. Vi har sammanställt de detaljer du behöver veta om operationen innan du gör en hårtransplantation.


Plastikkirurgi och borttagning av ärr
Den vanliga orsaken till att man ansöker om plastikkirurgi vid behandling av brännskador eller ärr efter en olycka. Denna behandling görs genom att planera individuellt enligt helhetssynen som vid alla medicinska ingrepp.

Sårets placering, tidpunkten för dess första uppkomst, hur det bildas, vilka tillämpningar som har använts i dess behandling tills det kommer till ett plastikkirurgiskt center, patientens allmänna hälsotillstånd, ålder och mediciner är de första egenskaper som bör noteras vid planering av sårläkning.

Om det behövs kommer kirurgi först bland alla metoder som ska användas vid sår- och ärrbehandling. Borttagning av död vävnad kallas debridement. Det är inte möjligt att stänga eller besegra och reparera många sår utan denna debridering. Speciellt icke-läkande sår under lång tid, dessa döda vävnader fungerar som en plugg, sedan kan sår inte stängas eller besegras eftersom dessa döda vävnader förhindrar läkningen.

PRP-applikationer, mikrofetttransplantat, ett neurotoxin, radiofrekvensprocedurer, intensiva ljusbehandlingar (IPL), fraktionella (intermittenta) koldioxidlasrar, kemiska peelingprocedurer är andra verktyg som ofta föredras inom plastikkirurgi för lämpliga patienter.

Kirurgiskt avlägsnande av dålig och dålig kvalitet läkande vävnader är en annan ofta föredragen kirurgisk metod vid behandling av ärr orsakade av olyckor, tidigare operationer eller snitt som görs på armarna eller kroppen för självskada. Förväntningen på behandling är inte det exakta försvinnandet av ärret, men omvandlingen av ärret bör vara en estetiskt acceptabel form. Det är också möjligt att försöka täcka vissa ärr med ”tatueringar” eller ”hårtransplantation” i ansiktet och armarna, särskilt hos män.


PLASTISK KIRURGI OCH ÄRR

Är skrämmer oss men lugna ner plastikkirurgi löser oönskade, synliga ärr. Eftersom plastikkirurgi är en gren av skönhet och estetik finns det en stor efterfrågan på perfekt skönhet och nu pratar vi väl om ärr? Men det bör inte glömmas bort att varje person har olika sårläkningskapacitet.

Tja, låt oss vara ärliga; varje skada eller varje operation lämnar alltid ett märke. Principen inom estetisk och plastikkirurgi är att dölja operationsärren och göra ett snitt på kroppsområdena som lämnar de bästa spåren. Men det ärr som kommer att uppstå vid en operation kan inte förutsägas exakt och det finns alltid möjlighet att stöta på dåliga överraskningar. Lasersöm är ett av de mest uttalade misstagen.

En laser är en teknik som vanligen används för ändamål som förstörelse och hudlagerskalning. Med andra ord har den inte en förenande, sömnadsfunktion. Suturen som patienter refererar till som lasersöm är en typ av stygn som placeras under huden, inte syns utanför huden, och som vanligtvis inte behöver tas bort eftersom den smälts av kroppen.

Nu vill vi prata om någon sorts illusion; Det är en delvis illusion med skonsamma sömmar, kamouflering av stygnen, försök att matcha kroppslinjerna, sömnad i osynliga områden hos plastikkirurger. Låt oss ge exempel:

Vid estetiska bröstoperationer görs stygn runt bröstvårtan och i vecken mellan bröstvävnaden och bröstkorgen, vilket säkerställer att de återstående ärren är tolererbara och lätta att kamouflera.

Ett annat exempel handlar om näsoperationer; näsoperationer görs från insidan av näsan, inga spår syns på huden. Om framträdande öronoperation görs bakom örat, det kan inte ses direkt om det finns ett ärr.

Plastikkirurgi syftar till att ta bort obekväma ärr i ansiktet eller på kroppen genom att använda ett eller flera stadier av kirurgiska och medicinska behandlingar. Ibland hör vi ärrkorrigeringskirurgi som delar samma mål som plastikkirurgi så det finns ingen anledning att tappa terminologin, låt oss fortsätta; den vanligaste metoden som används för detta ändamål är att helt ta bort ärrvävnaden och få ett mycket tunnare ärr. Den viktigaste frågan inom plastikkirurgi är att ärret som ska lämnas finns i kroppens förvaringsområden.

 

Laser eller dermabrasion kan sedan appliceras på detta fina ärr. På så sätt kan det vara möjligt att helt ta bort ärret, men den realistiska förväntan är ett 50-80% bättre utseende. När vi sluter upp eller kanske i den här meningen kan vi säga besegra ärret efter borttagning, ibland kan tekniker som kallas ’Z Plasty’ eller ’W Plasty’, där ärret inte stängs i en rak linje, utan stängs i sicksackform också användas.

Plastikkirurgins mål eller ärrkorrigering bör inte ses som bara en kort period av operation och sårtillslutning. För att få ett bra resultat bör även regionala läkemedelsapplikationer appliceras för att skydda och läka från solen och andra yttre effekter under sårmognadsperioden efter kirurgisk korrigering.

Som du ser är detta stycke guld värt. Vi menar att läkare jobbar på det men du måste anstränga dig också. Speciellt solskydd ligger i dina händer och naturligtvis kan yttre effekter uppstå i ditt dagliga liv.

Ibland kan ärren vara överdrivet stora och öka. Detta tillstånd kan förekomma hos predisponerade personer och vissa delar av kroppen. Det finns två olika former som kallas ”Hypertrofiskt ärr” och ”Keloid”. Det är specialfall som är svåra att rätta till och kräver långa ansträngningar och ibland inte bra resultat.

GYNEKOMASTI (STORA BRÖST HOS MÄN)
Gynekomasti är tillväxten av manlig bröstvävnad, det är det vanligaste brösttillståndet hos män. Det är ett mycket vanligt problem hos män och dess prevalens kan nå 30 %. Människor kan lätt förväxlas med pseudogincomastia, Pseudogincomastia ses hos överviktiga patienter.

Vid gynekomasti ses tillväxt i bröstet mestadels i körtelvävnaden. Vissa hormonella obalanser, alkohol, vissa antidepressiva medel och kroppsbyggande läkemedel kan vara orsaker till gynekomasti.

Progression i bröstvävnaden kan stoppas med medicin i icke-progression fall. Hos patienter som inte svarar på medicinering, plastikkirurgi, fettsugning etc. kan olika alternativ användas.

Operation som kallas mastektomi utförs vanligtvis endoskopiskt, det vill säga bröstvävnaden kommer att tas bort först ses med hjälp av en liten kamera. Återhämtningsperioden för patienten efter en mastektomi är mycket kort. Bröstvävnad rengörs framgångsrikt med kirurgi. Lokal eller generell anestesi kan användas under operationen.

VAD ÄR FRAMGÅNGSGRADEN FÖR GYNEKOMASTIKIRURGI?
Framgångsfrekvensen är mycket hög vid operationer där tekniker för fettsugning och körtelexcision tillämpas tillsammans. För en lyckad operation måste den utföras av en sakkunnig plastikkirurg.

ÄR PLASTISK KIRURGI FARLIG?
Plastikkirurgi utförs ofta utan ett obligatoriskt akut medicinskt behov och avgörs som en resultatet av patientens kommunikation med läkaren. Om vi ​​ser på situationen från denna vinkel, det kan tyckas som om det kommer från godtyckliga eller rent estetiska bekymmer.

Således, i operationer som verkar godtyckliga, tror vi att denna operation kan vara farlig. Är det sant?

Det finns ett utförligt svar på frågan; det finns en missuppfattning bland patienterna att dessa operationer inte har någon risk. Även om det är mycket lägre än vid andra operationer, finns det komplikationer i samband med operation eller anestesi.

Därför bör plastikkirurgi betraktas som normal kirurgi. Dessa frågor måste diskuteras i detalj med läkaren. Man får inte glömma att läkarens faktor är väldigt, väldigt viktig.

 

Saker att tänka på vid plastikkirurgi kvinnor.

Det här kan tyckas vara ett annat ämne, men vi rensar ämnet för att ge mer detaljerad information om ovanstående fråga. Ok, låt oss fokusera fallet. Snarare krävde plastikkirurgiska operationer kroppskomfort, välbefinnande, ökat självförtroende, och lycka bör utföras på sjukhus med alla typer av utrustning och team under lämpliga operationssalförhållanden.

Låt dig inte luras av låga priser; Tja, ett lågt pris kan vara charmigt för oss alla, det är sant, men om du betalar jordnötter får du apor, det är också sant. Detta ordspråk är guld värt. Så vi måste vara extremt försiktiga med priset på plastikkirurgi.

Man bör vara försiktig med operationer som kräver mycket låga avgifter jämfört med motsvarande. Information och identiteter för material som implantat och proteser som placerats i kroppen bör begäras från den läkare som ska utföra operationen.

Produkter som är föremål för auktoriserat godkännande och kontroll ska användas. Tja, om det billiga priset erbjuds i brickan, oavsett guld- eller silverbricka, vad kommer svaret du vet just nu. Jag vet att det är svårt att motstå men bra saker är inte billigt.

Outdoor closeup fashion style portrait of young pretty stylish girl with long curly hair wearing sunglasses

Slutsats

Enligt artikeln du läst ovan har plastikkirurgi kommit långt. Det är nu nästan perfekt. Definitionen av hälsa är ett tillstånd av välbefinnande, inte bara fysiskt, utan också andligt och socialt. Plastikkirurgi syftar till att korrigera funktionella och visuella åkommor hos människor. Dessa störningar påverkar inte bara en persons liv negativt utan gör att de också känner sig socialt ofullständiga.

Därför går det inte att tala om ett fullständigt hälsotillstånd. Om operationen är nödvändig och personen är psykologiskt redo för operation, kommer rätt läkare och sjukhus att hjälpa dig. Vi bör inte glömma att postoperativ sjukvård och mänsklig psykologi också är mycket viktiga.

Vissa myter, missuppfattningar, och föreställningar bildades i medvetandet hos människor som föredrar plastikkirurgi. Dessa misstroende avskräcker människor som behöver plastikkirurgi; detta får honom/henne att fly från en operation som kommer att vara mycket bra för honom/henne. Förmodligen missar de vändpunkten i sitt liv, inte bara en operation.

Plastikkirurgi är endast för kvinnor. Fel. Sedan 1990-talet fram till idag ser vi att mäns intresse för plastikkirurgi ökar, denna takt är nästan enorm. Till exempel kursen som vi talar om; är 273 % i Amerika. Det är otroligt men sant. En mycket vanlig operation, särskilt i vårt land: hårtransplantation: Hårtransplantation är en av de vanligaste operationerna hos män.

Plastikkirurgi är en dyr operation. Fel. Denna typ av operation upplevs inte längre som en lyx för personer som är friska och i en viss inkomstgrupp.

Alla botoxar är likadana. Fel. Botox är ett handelsnamn och den aktiva ingrediensen i botox är botulinumtoxin; Det är ett läkemedel som ger tillfällig och kontrollerad funktionsförlust i muskler. Det finns andra läkemedel med samma aktiva ingrediens. Andra märken inkluderar Dysport och Xeomin.

Vi hoppas att den här artikeln om plastikkirurgi kommer att vara användbar för dig och kommer att leda till mer detaljerad forskning. Det finns andra läkemedel med samma aktiva ingrediens. Andra märken inkluderar Dysport och Xeomin.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.