HYDRA FACIAL – AQUA PEELING

HYDRA FACIAL ( AQUA PEELING ) hydrafacial aqua peeling machine, abeluna aqua peel machine, hydrafacial stockholm, aqua peeling solution, aqua peel machine korea, hydrafacial utbildning, hydrafacial före efter, hydrafacial pris.

Bortsett från Hollywoodstjärnornas beundransvärda skådespeleri, är en annan aspekt som lockar din uppmärksamhet deras felfria skönhetshud? Då är du på rätt adress. När vi säger frisk och strålande hud är det väldigt viktigt att ge din hud näring på rätt sätt invärtes och utvärtes. När vi säger närande från insidan, kan du tänka på det som att lägga till de nödvändiga vitaminerna och mineralerna för vår hud till din näringslista.

Vad vi menar om extern näring; Det här är detaljerna om att rengöra och återfukta vår hud. Processen att applicera all vård som huden kommer att behöva internt och externt i en enda session kallas hydrafacial. Hydrafacial, en applikation där du kommer att märka skillnaden på en enda session för en strålande skönhet utan nål och smärta, ger all den vård din hud behöver.

Med Hydrafacial applikationer erhålls mycket framgångsrika resultat med en enda procedur vid behandling av olika problem hos många hudtyper. Därför är det en mycket praktisk, smärtfri och bekväm metod. Processen utförs med vakuummetod. Föreställ dig att göra små beröringar på din hud med en sminkborste, känslan av att hydrafacialmetoden kommer att lämna på din hud är densamma.

Även om längden på sessionen varierar beroende på personliga faktorer, är de cirka 20 minuter. I vissa fall kan det ta upp till 30 minuter.

Åtgärder som utförs på din hud med HydraFacial Technology

I Hydrafacial-applikationer sker en sprayning tack vare ett speciellt huvud som kallas vortax och tryck. På så sätt skalas den döda huden av huden, Det är renat från pormaskar och överflödig olja. Under denna peeling finns det ingen negativ effekt på hudytan såsom irritation, sveda etc. Enligt de problem som har uppstått på hudytan behandlas ljusa linjer, ojämnheter i hudtonen och hudfläckar orsakade av olika orsaker framgångsrikt genom att använda lämpliga serum.

Utöver behandlingen injiceras lösningar som innehåller hyaluronsyra, peptider och antioxidantrikt innehåll i din hud så att din hud kan fortsätta med ett mer välvårdat, ljust och strålande utseende. Alla dessa lösningar finns inte på hudytan; Det injiceras direkt under huden.

Total hudvård, öppning av dina förstorade eller tilltäppta porer, kamp mot pormaskar, oregelbundenheter i din hudton, fuktgivande behandlingar för fet hud, Med Hydrafacial-metoden finns det lösningar för alla applikationer relaterade till förbättring av ljusa linjer och rynkor, reglering av hudens elasticitet, behandlingar för akne och prickar, samt revitalisering av din hud.

Gör dig redo för en magnifik förändring och utstrålning från och med den första appliceringen i Hydrafacial-sessionerna, som kan appliceras i alla åldrar, oavsett kön, och som inte kräver några detaljer. Tycker du inte att det är dags att känna texturen som du ser upp till som babyhud på din egen hud? Efter passet kan du fullfölja dagen utan att behöva någon speciell vård.

Den enda punkten du behöver vara uppmärksam på i denna process; Det är nödvändigt att inte kontakta ditt ansikte med någon vätska och att inte använda några kosmetiska produkter samma dag. Var beredd att avbryta alla dina kosmetiska produkter efter att du redan har träffat denna teknik. För efter sessionen kommer du att glömma smink med den lyster som din hud får under en livstid.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.