LPG CELLU M6 ALLIANCE REGIONAL SLIMMING

LPG CELLU M6 ALLIANCE REGIONAL SLIMMING
( Bantning, Fettförbränning )

Du försökte så mycket, men om du inte kunde gå ner i vikt som du ville trots alla dina önskemål; Det betyder att du fortfarande inte är medveten om våra Lpg Cellu M6 Alliance regionala bantningssessioner. Om du inte har kunnat gå ner i vikt trots bantning och sport, eller du har gått ner i vikt, är du i de siffror du vill, men om ditt fett ackumuleras i vissa områden;

Du behöver inte stressa längre. Med denna metod, som är känd som vakuumbantningstekniken bland folket, är det inte längre ett mirakel att få sin drömkropp. Dessutom utan något kirurgiskt ingrepp.

Denna process appliceras med en speciell gasolanordning med ett vakuum i slutet. Med de roterande vakuumborstarna i enhetens huvud, Cirkulära massagerörelser görs på bindväven i appliceringsområdet. Den syftar till regional bantning genom att öka aktiviteten av elastin och kollagen i hudstrukturen. Även om det finns olika enheter för bantning med denna logik, är den mest avancerade modellen Cellu M6 i vårt centrum.

En speciell strumpa krävs för detta. Under appliceringen uppstår inga obehag, såsom smärta, sveda etc., och det skapar en massageeffekt tack vare det vakuumroterande huvudet, vilket bidrar till avslappning och avslappning. Ansökan genomförs med sessioner på cirka 40 minuter. Det kan upprepas 3 till 4 gånger i veckan.

Det totala antalet sessioner enligt din regionala situation, bestäms av våra experter. I allmänhet varierar antalet av våra sessioner från 13 till 21. I gasolapplikationer genomförs personstudier. Med några små detaljer som du bör vara uppmärksam på efter passet kan vi uppnå mycket goda utvecklingar inom regional bantning.

Om vi ​​kommer till dessa detaljer; Om du är uppmärksam på mat och dryck ett tag och konsumerar mycket vätska, och om du är uppmärksam på sport, borde det inte vara en dröm att få otroligt njutbara resultat, eller hur?

People Who Kan ha problem med tillämpningen av LPG-teknik

Även om regional bantning är drömmen för varje kvinna, Det finns en del grupper som får vänta lite innan applikationen påbörjas eller är helt oönskade. Till exempel rekommenderas inte gravida eller ammande kvinnor att delta i träningspass. Denna praxis, som kan utgöra ett problem för det ofödda barnet, kan också påverka mängden och kvaliteten på bröstmjölken.

Även om du inte har problem med bröstmjölk; Vi är positiva till att inte börja om sessionerna senast 3 månader efter förlossningen. Om din födelsetyp är kejsarsnitt kan denna process ta upp till 7 månader. Dessutom åderbråck etc. relaterade till kapillärer. Tyvärr kan personer med hälsoproblem som t.ex Dessutom kan personer som har behandlats för cancer eller som har lyckats med denna sjukdom utgöra en risk om de deltar i LPG-sessioner minst 5 år efter sin behandlingsprocess.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.