Vad är Botox?

Vad är Botox?

Botox; Det är en applikation som är väldigt upptagen idag, men vi vet inte vad den betyder trots att vi hör den hela tiden. I själva verket är det estetiska procedurer som vi närmar oss med fördomar på grund av de bilder som vi kan se i media, där mimikerna försvinner till följd av felaktiga tillämpningar.

Om vi ​​förklarar i detalj; Botox är processen att injicera ett neurotoxin skapat med bidrag från en bakterie som kallas colostridium botolinum i det önskade området med speciella nålar.

På sätt och vis är det relaterat till eliminering av rynkor eller linjer genom att hämma ledningen i nervändarna. Förutom estetiska arrangemang används den även för behandling inom många områden. Till exempel, vid behandling av problem relaterade till svettning, mycket framgångsrika resultat uppnås.

 

Botox

Hur går botoxappliceringssessioner till?

Medan botox appliceras; Det underlättas av mycket finspetsade injektorer som liknar insulinnålar. Beroende på regionen av klagomålet utförs injektionen på lämpliga platser.

Det är möjligt att känna mild smärta under ingreppet, men det är osannolikt beroende på personens smärttröskel. Det finns många faktorer som avgör mängden Botox som ska appliceras.

Permanensperiod, effekten av nerv- och muskelreparation enligt person etc. är några av dem. Det tar cirka 2 veckor att få önskat resultat från Botox-applikationer. Under tiden tills det önskade resultatet uppnås, Olika asymmetriska bilder kan påträffas i applikationsområdet.

När behandlingens verkningslängd träder i kraft kommer dessa bilder att försvinna helt. Även om frekvensen av proceduren varierar beroende på olika faktorer, accepteras den generellt som 6 månader. Efter 2 år avslutas sessionerna med längre intervaller med effekten av de applicerade musklerna för att svara på proceduren under en längre tid, inga biverkningar hittas. Med tanke på att Botox är en tillfällig applikation, är det underförstått att det också finns kortvariga biverkningar i möjliga biverkningar.

Som ett resultat av Botox-applikationer, tillfällig svullnad eller blåmärken kan uppstå. Dessa svullnader eller blåmärken försvinner vanligtvis inom några dagar.

Ibland kan människor uppleva lätt yrsel relaterad till kroppen. Denna effekt försvinner omedelbart inom 1 dygn och kan hållas under kontroll med milda smärtstillande medel, det är inte en smärta som kommer att påverka det sociala livet i alla fall. Även om detta vanligtvis är en tillfällig process, behövs i vissa fall mindre procedurer såsom beröringsinjektioner.

Men, som vi har sagt, är denna känsla en positiv situation som uppstår från behandlingen, i själva verket finns det inget behov av någon applikation som kräver behandling.

Andra sällsynta obehag efter Botox-applikationer är; ptos och diplopi. Det är med andra ord en dubbelseende med hängande ögonbryn och ögonlock. Dessa biverkningar kan behandlas genom att använda lätta doser av ögondroppar, etc. Det är en tillfällig situation.

Allmänt sett försvinner alla problem mellan 2 och 4 veckor. Det är med andra ord en dubbelseende med hängande ögonbryn och ögonlock. Dessa biverkningar kan behandlas genom att använda lätta doser av ögondroppar, etc. Det är en tillfällig situation.

Allmänt sett försvinner alla problem mellan 2 och 4 veckor. Det är med andra ord en dubbelseende med hängande ögonbryn och ögonlock. Dessa biverkningar kan behandlas genom att använda lätta doser av ögondroppar, etc. Det är en tillfällig situation.

Allmänt sett försvinner alla problem mellan 2 och 4 veckor.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.