Region Västerbotten tillsätter inte utredare.

Varför går det så trögt?

Det är nu snart två månader sedan som Regionfullmäktige tog beslut om att nedläggningen av Asta-mottagningen var riktig.

I samband med det gjordes en överenskommelse mellan Peter Olofsson (s) och Emma Lindqvist (mp) om att utreda om Asta-verksamheten faktiskt finns kvar. För det var ju det som var innebörden i det ursprungliga beslutet i HSN.

Vi har ännu inte sett röken av en utredning och det dröjer med tillsättandet av utredare. Eftersom det var en politisk överenskommelse om utredningen antar jag att det inte är hos politiken det sitter fast utan i tjänstemannaledet.

Tillsätt utredningen nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.