CUSTOM COVERS

Egentligen behövs väl dessa killar inte presenteras? Ingen med olja i ådrorna kan väl ha missat dom? Har ni det ger vi er chansen att få fullt ös på Big Family Meet och ett oförglömligt möte med dessa grabbar. Lovar att dom spelar skjortan och hängslena av er ;) Ett av mina favoritband om ni inte anat det redan ;)

När det är partydags då är CUSTOM COVERS bandet för alla fester. CC är ett traditionellt coverband som underhåller på raggarfesten, Bikerfesten, hårdrockspartyt eller afterskin. På kulturnatta och Big Family Meet utlovas en spännande blandning musik från 60 till 2000 tal!

Börjar ni fatta varför Big Family Meet inte ska missas på din kalender? Ladda för en helkväll med ös på Mimerscen.

 Nostalgifordon släpps in på området fram till scen så klart:)

Trevlig helg!!!!!!!

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>