Dåliga på köra buss

Var tionde buss- och tågförare kör mycket dåligt. Det har forskare vid Kungliga tekniska högskolan i Stockholm kommit fram till läste jag imorse.Enl en forskare på KTH som lett forskningsarbetet har dom kommit fram till att de flesta av buss- och tunnelbaneförarna kör acceptabelt, men var tionde kör riktigt illa och var tionde chaufför kör riktigt bra. Testerna utfördes på bussar i en Stockholmsstadsdel, samt på tunnelbanan. Forskarna undersökte bland annat acceleration och inbromsning och hur ryckigt och ojämt föraren körde.

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>