Åsså appar det igen;)

Ja vad sägs om att någon ständigt håller koll på hur du kör? I dagens tekniksamhälle är det ganska enkelt. Nu lanserar man appen If SafeDrive som kollar din bilkörning.

Man aktiverar appen av och på vid start och stopp

IF ligger bakom detta och ska erbjuda dom som an tänka sig övervakas ett slag ev kan få 30% bonus:) Enkelt att lägga till i sin mobil gm sin mail adress. Ja, jag har börjat lära mig nu hur appar funkar, iaf om ungarna är i närheten;) Åter till ämnet så är det ju unga förare som har en chans att visa sin körstil då det oftast är dom som får betala dyrt. Men självklart gäller det alla kunder att kunna visa sin körsäkerhet.

20 mil under en tvåveckorsperiod vill IF att man har den. Efter den perioden får användaren ett rabatterbjudande. Ju mer trafiksäkert man kör, och ju större andel av resorna under testperioden som appen varit påslagen, desto högre blir rabatten.
 
Tja vad ska man säga. Många gillar inte att bli övervakad medan andra gärna gör det för att få billigare försäkring. Inget tvång utan valfritt, så varför inte. Jag testar gärna. Bara att IF hör av sig:)
 
//Big Papa
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.