Bensinen 2kr dyrare

Ja detta är inte helt otroligt om Irakoroligheterna fortsätter. Men det hade inte behövt bli sådana prishöjningar pga det, utan Sverige hade kunnat sänkt priset med 2 kr istället, minst.

Som det ser ut idag betalar vi bara runt 6kr liter för bensinen. resten är ju olika skattepåslag. Vi borde stabilisera bensinpriset runt tian helst, där går smärtgränsen anser jag. Skatten som idag läggs på bensinen går till långt mycket annat än det den från början var avsedd för. Läs mer HÄR.

Näe, finge jag bestämma hade jag hellre lagt lyxskatt på produkter vi inte behöver köpa mer än en gång på 1-5 år. T.ex en extra tusenlapp på platt tv:n mm samt att he skull bli lugnt i Irak. Nog om de..

Igår va en rätt bra dag faktiskt. Tog igen mig mestadels efter en rätt hektisk vecka. Men igår kväll besökte jag och Edde Täfteå loge som va som vanligt välfylld. Tänkte visa Edde lite svensk dansbana och loge kultur vilket gick väl hem. Tror han tyckte det va rätt kul att visas runt av Kristoffer, en av ägarna och god vän. Det som impade mig lite extra va den gamla lotteritunnan som en ung tjej satt och vevade på. Att dessa gamla lotterier fortfarande existerar med lika gamla lottpriser tyckte jag va kul. Detta samt en varm macka med kantareller gjorde att man inte kan säga annat än att min och Eddes kväll blev grymt trevlig och perfekt:) Idag satsar vi på Obbola marknaden som också firar 20 år 😉 Gomorron

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.