Final Onsdag

Må bäste man vinna!!! 😉

Elisabeth Olin, Sofia Baggio, Silva Majcen, Mikael Bergström, Anna-Mona Jarallah, Sabina Björk och Sofia Lindmark är i final i Sveriges städmästare.

Ikväll Onsdag kl 20.00 är det då dags för finalen av Sveriges städmästare. Vem vill följa till Japan? 😉

//Big Papa

7 kommentarer

  1. Elias

    Duuuuuu kommmm tvåaa de var bra jobbat !!!!!! Jag hejade på dig. du borde vunnit, Du var ju bäst. De där var konstiga kärringar…..hihihi. Det blev inge japan men tallbacken går ju lika bra…….kanske
    De var roligt att titta på dig. Du städar bättre än min mamma.

    Hälsningar Elias.

  2. John bertryd

    Hej! Jag är 12 år och kommer från Helsingborg och titta på stadmästarna och heja på dig och tycker du är en riktig cool kille. Speciel när du tog sprit i skafferiet det var nice god jul.

  3. Colla Voce

    Hej Mikael! vi är tre tjejer som tycker att du borde ha vunnit!! dina fönster var så rena och du verkar vara en fett cool och härlig människa. Bara en av oss gillar att städa men du fick oss alla tre att tycka städning kan vara kul! YOU GO CLEAN THAT OVEN (med socker) 😀
    ”en sockerstädare
    vi har i staden
    han städar spisar
    mest hela dagen
    han sockrar stora
    han sockrar små
    han sockrar spisar med äckel på”
    Vänliga hälsningar, Mathilda, Karin och Alva

    • Mikael Bergström (inläggsförfattare)

      skratt… Tack ni är för härliga. Städa är väl inte kanske alltid alltför kul, men kan vara grymt avkopplande om man inte väntar för länge mellan gångerna;) Glöm inte att fukta sockerbiten lite innan ni gnider med den. Dom hade tyvärr klippt bort det och det är viktigt;) Hörde att sockret snart va utsålt på affärerna;) God jul tjejer och kramar till er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.