Umeå får motormuseum!

Bara en månad kvar nu:) Och det där med pressmeddelande får Mattias X Lundberg sköta, jag håller mig till bloggen istället:)

Nu står iaf det mesta snart klart innan vi öppnar den 4/5. Umeås första riktiga motormuseum ute på Kronoparken som blir en del av NATIONAL MOTOR MUSEUM. Är så grymt stolt, å inte bara jag!

Allt började i en bar för snart ett år sedan. Efter några öl kommer man på de mest knasiga idéerna. Vissa glöms och andra gör man verklighet av. Motormuseum i Umeå, det ska bli verklighet bestämde vi.

Förutom jag själv och MR X, ja ni vet han med gula sportbilen, Ferrarin som jag absolut inte är avis på och ska plåga snart;) Den kommer ni förresten kunna se på NNM Museet iaf vintertid. Iaf, nog om sportbilar;) så äre sen också ytterligare en än så länge ”anonym” Umeå profil/företagare som är med oss och står bakom etableringen av NNM. Varför hen är anonym ännu kommer ni förstå senare. Blir också lite extra spännande då;)

Utan hyresvärden NP3 hade det varit svårt att hitta passande lokaler så centralt. Stort tack till ert stöd. Sen att klubbens garage blir granne känns ännu roligare då vi får bättre möjligheter att umgås utomhus i sommar.

En mindre avdelning med mopeder och MC, några gamla klassiska snöskotrar och ett 15 tal varierande klassiska bilar på 450kvm, självklart en BP mack också med massa kuriosa från 50-talet så klart 😉

Ett litet café där vi möts och kan ljuga för varandra är ju självklart

På öppningsdagen finns Paul Hallbjörk på plats och motivlackerar direkt på din hoj, bil eller hobbypryl, men endast mindre små alster. Vill du vara en av dom så boka snabbt, endast några platser finns och NNM står såklart för räkningen. Bokning [email protected]

Lördag den 2/5 kommer det vara en smygpremiär för press och vissa utvalda motorentusiaster från hela Norrland främst. Se kommande annonsering och boka den 4/5.

//Big Papa

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.