SD, Sveriges största parti

Ja då va vi där. Ingen vågade ta debatten. Stäng dom ute löd parollen. Nu ser vi resultatet.

”Fakta

Väljarstöd i procent. (Resultat från juliundersökningen inom parentes). Alla förändringar ligger inom den statistiska felmarginalen.

S 23,4 (23,2)

V 6,8 (6,8)

MP 6,4 (5,7)

M 21,0 (23,1)

C 5,6 (6,7)

FP 4,4 (4,9)

KD 3,7 (4,2)

SD 25,2 (22,1)

Fi 2,8 (2,6)

Yougovs undersökning omfattar 1 527 intervjuer gjorda via en panel under perioden 14-17 augusti. Frågan som ställdes löd: Hur skulle du rösta om det vore val i dag?”

Debattörerna mot SD skrek -Stäng dom ute, håll dom borta, vänd dom ryggen.
Jag har aldrig trott på detta. Ta debatten, bemöt dom. Ta den vilsne till dig och försök förändra och hjälpa dom rätt. Så lärde mig mina föräldrar att man ska bete sig. Jag kanske har fel, mina föräldrar likaså, men hur ska man annars kunna förändra en människas inställning om man inte vågar bemöta dom?

//Big Papa

En kommentar

  1. Mimmi

    Hej Bigpapa! Instämmer i din analys! SD har nu blivit stora pga att andra partier vägrar lyfta frågan om kostnaderna för dagens migration till Sverige med dem. Ekonomi är den största frågan för alla och hantering av begränsade resurser, hur pengar ska göra bäst nytta för oss, är det konstigt att bara ett parti får ensamrätt i frågan, samtidigt som de andra sysslar med oväsentligheter, som att elever kan börja skolan på eftermiddagen eller höja skatt på investeringssparkonto med någon procent! Efter DÖ; Decemberöverenskommelsen, finns ju bara SD som opposition i landet och det bäste vore om vi fick extraval nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.