Testat Slingshot

Nu har jag även testat Polaris häftiga trehjuling som heter Slingshot. En motorcykel som du kan ta med gubben eller tanten i och inte behöver ha hjälm :)

20160620_130853

Polaris Slingshot som kostar dryga 300 tusen var fantastisk rolig att köra. En blandning av allt, gocart, sportbil och samtidigt en underbar cruiser som en stor klump som jag enkelt tar sig in och ut i.

Motorn är på 2.4 L DOHC rova och till den har man kopplat en 5 vxl låda. Rörramschassi, trepunktsbälte, Led såklart, servo, ABS, tiltratt, 18” smidda aluminiumfäglar fram, 20” smidd aluminiumfälg bak, 4.3” LCD skärm, back-kamera, Bluetooth®-kompatibelt ljudsystem med 6 högtalare, mm. Börjar det kännas tillräckligt för att ta en provtur och känna sig stolt å nalta eljest i stan ;) Kontakta då Stonetown Custom AB så ordnar dom så du får dig en åktur ;)

Jag lovar att då jag testade den så kände jag mig brano eljest med ett brett leende :)

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>