En rysare i Ö-vik

På MC dagen den 1 Maj hos ÖMCC kommer jag dagen till ära åka på en Indian Chief Vintage -17. Denna maskin är förutom en grymt vackert designad hoj också utrustad med skinnväskor, ruta, nyckellöst tändningslås, ABS och massor med krom som bara den får en att gå igång. Den har allt en biker behöver!

Micke Bergströms foto.

Har du hjälm och körkort med dig så får du testa den då jag är där nere då det är en demohoj från Indian och UTMAB. Ta chansen och åk något grymt skönt och rejält medan jag är där, ca 10.30 ->

utmab

En sådan här Chief Vintage blir din för bara 271,900kr. Kontakta Umeå Terräng & motor AB, UTMAB i Umeå 090-144030 om du är intresserad av att köpa den eller ngn av alla de andra modellerna som står i butiken 😉

Bildresultat för indian 2017 lineup

Vill ni någon klubb/förening ha en egen visning ngn kväll med några maskiner i sommar kan vi säkert ordna det också. Resmål i länet är alltid trevligt då man vill ut på en em/kvällstur. Bara höra av er.

Micke Bergströms foto.

6 Maj är det förresten öppet hus och invigning av Umeås nya MC butik och verkstad med Indian & Victory hos UTMAB och den 26 & 27/5 är det stora Roadshowen 2017.

logo dekal

Välkomna dit dom datumen, burgare och kaffe mm levereras av oss i Nalta Eljest MC Garage! (mer annons kommer)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.