Indian!!!

Idag blev det till att åka en grymt trevlig Indian Chief Vintage till jobbet lånad från UTMAB 🙂

Micke Bergströms foto.

Min egen hoj är på däckservice efter att jag upptäckte i Tierp att det kanske börjar närma sig däckbyte 🙂 På Euromaster på Klockarbäcken har man däck till våra hojar och samarbetar med UTMAB varför det är smidigt att sko om sig.

Indians hojar säljs ju på UTMAB. Indian Chief Vintage är en hoj som blandar modern teknologi och komfort med historia och nostalgi. Denna cykel är som ett klassiskt konstverk på hjul, med utsvängda stänkskärmar och sadelväskor i skinn som påminner om Indian-cyklar från 40-talet. De stora, breda sätena säkerställer ett bekvämt åk för såväl förare som passagerare oavsett hur lång sträckan är. Det breda, bakåtlutade styret med en lägre sadelposition och farthållaren gör den till en otroligt lätthanterad cykel i såväl storstan som på motorvägen.

Man ska inte förkasta andra märken, men likvärdiga som jag testat och ägt når absolut inte upp i samma klass som Indians maskiner. Nu har ju Indian hållit på sedan 1901 vilket märks i deras utveckling. Med sin 111 kubiktumsmotor (1800cc) äre åka av ända från början. Och grymt välbalanserad trots sina kilon. Trots att den är stor är den väldigt lämpad för ”mindre” personer än jag.

Godmorgon

//Big Papa

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.