Tragedi!

10 meter ifrån mig föll Fredrik Persson ena häst Luma De Luxe ihop under ärevarvet.

20171203_215157

Tragisk avslutning på en fantastisk helg på Stockholm horse show. Hästen föll ihop medvetslös och avled omedelbart.

20171203_224422

Våra tankar värme och kärlek går till Fredrik och hans team.

//BP

Etiketter:

2 kommentarer

 1. Anna Muñoz Lundgren

  Jag var också där (såg dig faktiskt, och tänkte ”Aha, har han börjat med ridsport nu också? ;-) ).

  Det som hände var otroligt tragiskt, jag sitter vaken på hotellet och vågar knappt somna eftersom jag fortfarande ser bilderna framför mig. Jag satt tyvärr så att jag såg in i tältet litegrann, det var oundvikligt, och jag förstod ganska direkt att det var kört. :-(

  Dock vill jag ge en stor eloge till arrangörerna och tävlingslaget för att de skötte allt på absolut bästa möjliga sätt. Det måste kännas fruktansvärt att det är *andra* gången på tre år som något sånt här händer… bara av ren, skär slump.

  Jag hoppas att det inte avskräckt dig från SIHS, och att du trots allt fått en bra helg! (Jag och min mor har varit där 24 av 25 år, och kommer även nästa år om inget väldigt osannolikt inträffar….)

  Ha det bra och hälsa till familjen!

  /Anna (som brukade jobba på KF Kretsen förut…)

  • Mikael Bergström (inläggsförfattare)

   Jo jag är överallt :) Gumman håller ju på med sånt och smittat mig lite :)
   Har sedan länge funderat på ta en kurs i körning och trots tragedin i helgen är lusten ännu större nu.
   Håller med dig om att arrangörerna gjort ett toppenjobb!

   Ha det gott och vi ses vid nästa tävling då :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>