Harley Davidson i nöd!!

HD har ju fått det tuffare nu. Och inte blir det lättare då vi äldre sakta börjar bytas ut mot yngre knuttar som har en helt annan syn på hoj än oss. Visst, för egen del lämnade jag HD då jag fick testa Victory & Indian men det är en annan historia :)

Bildresultat för harley livewire

LiveWire koncept

HD stänger ju nu sin fabrik i Kansas City och lägger all koncentration på moderbolaget i Milwaukee, Wisconsin och fabriken i York, Pennsylvania istället. Då HD nu fått uff konkurens packar man ju inte ihop helt utan har bestämt sig för att satsa på eldrivet istället. Huvva säger jag! ;)

Bildresultat för harley livewire

Istället för deras vackra motorsång kommer framtiden bjuda på en svag vissling istället då knutten passerar nästan ljudlöst bakom ryggen. Man har redan tidigare, 2014 presenterat elhojskonceptet LiveWire vilket sen utvecklats och som nu snart resulterat i en färdig produktionshoj. Vi kommer få se den i butiken om sådär ca 18 månader. LiveWire lovade ju 74 hk och 210 kg vikt som kan vara ngt att utgå ifrån. Ska bli spännande att få ta del av utseende och prestanda på den färdiga produktionshojen.

Godmorgon

//Big Papa

En kommentar

  1. Anders

    Av någon anledning så har jag svårt att tänka mig en Hells Angels eller Bandios-medlem eller någon annan inbiten HD-åkare på en elhoj :-)

    Så hur smart HD:s nya elhojsstrategi är kan väl diskuteras…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>