Dyraste japanska hojen såld

Nu har den dyraste hojen i japan sålts, nämligen en av de fyra stycken CB750 som ingick i en förserie 1968.

”The bike was first shown publicly in Europe at the Brighton Motorcycle show on April 5, 1969, also appearing on the cover of the May, 1969 issue of Motorcycle Mechanics. The auction house claims that this bike does not share a single part with the production model and has been in the same private collection for the past 35 years. It was undergoing a restoration when the owner passed away.”

pre-production-honda-cb750-usd263725-world-record-7

Två finns kvar av dessa och det var en av dom som nu slåldes på auktion för 161 000 pund. Visst är hojen snygg, men så mycket pengar? Ja jösses… Dessa modeller byggdes ofta om på ett eller annat sätt, men min gissining är att nya ägaren kommer låta den vara orörd.

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>