Inriden Buffalo!

Äntligen fick jag knäcka korken på denna amerikanska dryckjom från Arcus :)

Bilden kan innehålla: dryck

I vår familj är det egentligen gumman som är finsmakaren då det gäller whiskydrycker. Men jag har börjat lära mig och tar gärna en som avec eller i någon drink då och då. Det sistnämna i drink gillar inte dom ”riktiga” whiskyälskarna, men varför undvika något som blir så gott tänker jag :)

Buffalo Trace är en s.k small batch bourbon. Man har använt ett 20-30 tal speciellt utvalda fat vid tillverkningen. En riktig amerikansk rysare där man tagit råvaror från Kentucky och Indiana. Smaken från kolade fat och min favorit vanilj och smörkola smälter sig bra samman gm mina smaklökar då jag smuttade på den. Till helgen kommer den att smuttas lite mera samt testas som smaksättare i mina drinkar ;) Gumman som är tuffare och gillar den eldiga och fylliga karaktären tar den däremot som den är som avec till kaffet eller ”mello” ;)

HÄR hittar du mera info

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>