10 år!!!

Inte ett bloss på 10 år!!! Så sjukt duktig man varit. Nu är det 10 år idag sedan jag drog mitt sista bloss. Utan stödet från mina barn och Astrid på Ersboda Hälsocentral hade det knappast gått.

Bildresultat för slutat röka

Mina barn ringde på rasterna hem från skolan och peppade mig att låta bli. Astrid ringde dagligen från början och checkade av och gav stöd. Beslutet kom då jag insåg hur oroliga barnen var över att jag rökte två askar om dagen, väckarklockan klingade högt om vad tusan jag höll på med. Astrid påminde mig om att låta bli att ”bara testa ett bloss” Jag hade ju ”testat” sedan jag gick i klass 4a på Berghems skolan och behövde absolut inte testa mera. Jag visste ju redan hur det smakade och hur det slutar.

Sluta röka är nog en av de bästa sakerna jag gjort i livet. Är grymt tacksam för det stöd alla runt mig gav <3

Bildresultat för övervikt

Nu tar vi och fortsätter kampen mot mina för många kilo istället som tyvärr pågått i 54 år.

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>