Harley utökar

Nu utökar Harley Davidson sitt modellprogram

Och jag vet inte vad jag ska säga som hellre kör Indians hojar. HD har en tanke med detta att kanske redan från ung ålder hitta till elhojarna som HD vill ha som sin framtid. Så kanske det blir så, vad vet jag. Jag håller mig iaf till beprövad amerikansk kvalité den tid jag har kvar så länge det inte är en leksak till barnbarnen, för då skulle denna HD passa bra ;)
Indian motorcykel Try one you by one!

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>