ledighet och fästing, thailand och annat

carola.aÄnnu en ledig dag..en inarbetad klämdag. Tidigare längtade man till att äntligen få en ledig dag från jobbet, nu i dessa toktider är man glad om/när man får vara där. Det kan verkligen svänga.
När man är på jobbet är allt som vanligt. Stora funderingar kring monteringen, liggande varsel och personalomflyttningar.
Ena beslutet går stick i stäv med det andra. Det förvånar mej att det är så förvirrat och komplicerat nu när allt nästan står stilla. Om man bortser från varsel och sådana tråkigheter, hur tusan skulle det då ha varit med tanke på hur mycket som ’går fel’ nu.
Otroligt !
I går började jag göra sommar här ute, inte med blommor, men allt annat. Har aldrig varit så sen men jag hann då ialla fall innan snön kom och det är väl viktigast.
Solen skiner och gräset blir grönt. härligt. Hoppas bara myggen håller sig borta länge länge. jag har som blivit allergisk mot deras bett på senare år.
Vi gjorde en otrevlig upptäckt i går kväll….vi tror att det satt en fästing på kattkungen !!!
men förstår ni en fästing här på vår tomt och på kungen …inte bra. Fästingen är bortplockad och bortspolad och jag hoppas det var den enda på dessa breddgrader.

Håller på med bilderna från Thailandsresan, man vill som tillbaka nu på en gång fast man kom hem för ett par veckor sen. Ska iväg till kusin min och äta och kolla på bilderna som ’fotoJanne’ tagit. Det blir spännande, gott och roligt..det vet jag på förhand.
Hejsvejs så länge.
å en kram till er andra som jag inte träffar i kväll ;=)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.