Tomtar överallt

Ja då var det åter måndagkväll och helgen som nyss var här är nu förbi. En helg som tillbringades i "hemma" i Storuman hos mamsi o papsi. Även i Västerbottens inland har tiden fått fnatt. Helgen rusade iväg och vi hann knappt tänka tanken på allt vi hade tänkt, velat göra så var man på väg "hemåt" södern igen. Märkligt..och till er som vi inte hann hälsa på säger jag bara sorry …men det lika för alla, det är då tur de.

På vägen hem såg vi en skylt där det stod " skyltsöndag på första advent " Jaha ! har jag missat något, visst är det då det brukar vara skyltsöndag…? i samma by satt skylten " bär köpes " upp så jag vet inte vad jag ska tro.

Överallt på affärerna ser jag dom…tomtarna ! dom sitter och ligger, står och hänger.  I år tror jag att affärerna har slår rekord i skumtomtar, tomtar som jag bestämt mej för att bojkotta till i december nångång, och det helt på grund av kärlek, jag älskar ju som jag sagt tidigare skumtomtar…Men hittils hr inte en enda skumtomte slunkigt ner.. Sen finns som vanligt alla andra "skum"tomtar man ser på affärerna men dom finns ju året runt, så dom hoppar vi över. =)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.