nu är det över..

ute är det myggfritt och klar luft, dessutom får man bättre hörsel när det är kallt. Märkte det nu när en helikopter kom förbi, hörde den väldigt väl. Likadant är det med forsen, den låter så väl just nu så man kan tro att man har strandnära tomt, oops ! kanske inte ska skriva så, då ökar väl taxeringsvärdet på huset… Synd bara att man inte får bättre syn också, då fick det gärna vara kallt hela tiden.

Har varit ute och gått en sväng i lilla byn, när vi gick var det – 20 och nu när vi varit hemma en stund är det -25…undrar vad det är i morgon bitti, förutom arbetsdag…tycker det är nog med kyla ja, men både kyla och jobbardag på en gång..det är mycke det.

I lilla byn har vi inte gatlysen överallt, men lite längrener efter vägen hade man vid tre hus ställt ut marchaller på vägen..snacka om mysigt och trevligt. Snön knarrade, stjärnklar himmel, ingen mygg och så marchaller som lyste upp vägen..tack för den upplevelsen.

Snart är det helslut med julen, det är över för denna gång. Ska nu passa på att berätta för er som undrar. Jag har inte ätit några skumtomtar…bara skallen på en.  Så då vet ni det, bra gjort va ? Tror att jag för alltid gjort slut med den typen av tomtar..vi får se nästa juletid, man kan ju alltid falla för frästelsen igen. Men här kommer en bild, en bild på tomtarna som lockat mej i nästan två månader men jag har vänt dem ryggen…ha

tjoho för nu

En kommentar

  1. Gretel Marjanen

    Du har då hunnit med mycket,men i juni är det 20 år sen vi gick ut usk utbildningen. Vi kanske skulle ha jubileum då, eller vad tycker du? Det är kallt här i Sundbyberg oxå. Kram Gretel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>