se neutral ut !!??

Nu har jobbet dragit i gång på allvar, dvs möten, möten och åter möten. Nja  riktigt så "illa" är det men nära på. Har flängt mellan Volvo och fackavdelningen på stan..Medverkar i ett projekt som heter " organisera flera" och vi ska ut på medlemsträff / värvning i veckan. Det blir oerhört spännande och trevligt. Nya människor, nya intryck och nyttiga diskussioner. Så strax finns " IF Metall på en arbetsplats nära dej"..=)

Sen har jag för första gången besökt polisstationen..huvaa ! Ja nu var vi där i ett harmlöst ärende, nya pass behövs ifall andan och möjligheten skulle falla på. men det var läskigt ändå, jätteläskigt. Ja då tänker jag på det här med att bli fotograferad. Det är inget för mej.

Jag fick dem att ta om bilderna 3 ggr, stackars hon som skulle handlägga det hela. Fast jag försökte – se neutral ut – såg jag antigen "galen " eller "drogad" ut och jag skulle aldrig ta mej in i ett främmande land med de bilderna..Såg framför mej i fantasin hur jag blev haffad och satt i galenfyllecellen, inte bra.. Nåväl fick till en hyfsad bild i alla fall så snart är passet klart, nu fattas bara resten.

I övrigt så rullar allt på som vanligt, hoppas att vädret håller sig såhär och att det snart är helg igen.

 

Tjohej för nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>