autopilot och attityd

Ännu en dag till handlingarna, en dag fylld av allt vanligt, dvs papper, bokstäver, ljud, människor, intryck, möten och faktiskt även över en timme i träningslokalen. I dag var där trångt. Vi var som mest 6 stycken där inne, och då finns där inte mycket utrymme eller syre för den delen. Så här kan det ju inte fortsätta, gardiner måste upp  så vi inte inspirerar andra till att träna…lokalen är precis vid parkeringen som de flesta passerar när dagen är slut och dom ser oss = inte bra…haha.

Undrar varför musklerna blir stora, vita och fluffiga ? jag vill ha dom fasta och bruna..något är fel..förvisso kan man ju sola för att dom ska bli bruna, men bruna och fluffiga ! nej det är inte heller bra..hjälp !

Kunde i morse konstatera att jag måste ha en autopilot inbyggd i bilen, jo det är säkert, för hur kan det annars komma sig att jag de flesta mornar hittar till jobbet och kan parkera utan problem ( hitills..peppar peppar ) När jag kommer in till omklädningsrummet känner jag hur vansinnigt trött jag är, det kan omöjligt vara jag som kört bil i nästan 3 mil..måste vara autopiloten.

Nu till något som irriterade mej nyss. Såg på lokala nyheterna att man i skellefteå skrivit på protestlistor mot att landstinget vill spara in på vårdplatser för svårt sjuka cancer patienter…är inte det sjukt så säg ? När man är i livets slutskede kan man väl få ha lugn och ro, vilket väl vore alla förunnat oavsett sjukdom

När man sedan ville lämna över dessa listor till landstingsstyrelsens hälso och sjukvårdsutskott ( detta filmades ) så tycker jag att dessa politiker hade en jäkligt taskig attityd och sa " nämen inte i det här sammanhanget" …?! Nähä..i vilket sammanhang passar det att lämna över protestlistor då ?

Nu fick man tydligen tillslut lämna över dessa listor, tack o lov. Men jag tycker att politiker borde ha en lite ödmjukare attityd mot sina väljare, även om det kanske stör dagordningen för mötet. Man ska komma ihåg att man är beroende av sina väljare annars har man inget uppdrag kvar tillslut, För varken en politiker eller förtroendevald har sökt och fått en tjänst…vilket ibland är synd , för då kan även dom få sparken…nu sitter man på en mandattid och känner sig rätt trygg…

Ja ju närmare valet vi kommer så kommer väl andra sidor fram, valfläsk och valfjäsk sidorna…tur att det  då finns andebortdrivare för onda andar att ta till …här är en

Tjohej för nu                                 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>