hur mycke man än vill..

Alltså vi måste vara speciella..vara utvalda..något alldeles extra. Ja jag tänker nu på hur ofta de ringer hit hem eller på mobilen för den delen. De som ringer och vill / erbjuder premunationer, pröva på paket, medlemskap o s v.

Hur mycke man än vill eller tycker att det låter intressant så kan man ju helt enkelt inte pröva, gå med eller premunera på allt som erbjuds. Det är 24 kr hit och 59,90 dit. Det går ju bara inte.

Nu har jag bestämt mej för att konsekvent säga nej..nej ..nej tack. Så om ni läser det här ni som brukar ringa, så kan ni nu låta bli.  nej ..vi har inte anmält oss till nix, det blir nog nästa på "att göra listan".

Helgen har gått åt till diverse fortsatt hemarbete, årets första grillning av Gordon himself., bakat ( när jag bakar är det som Hells Kitchen två ..men det går.) sen har bilarna fått sommardäck så nu är vi lagliga igen..

Hörde på P4 granskar i dag om försämringarna i vårt välfärdssverige…man blir mer än upprörd här kommer länken ..lyssna om du inte hörde programmet ..reagera och agera…

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?ProgramId=3375&Artikel=3640404

Ny vecka väntar, mer jobb, mer att göra, mer att fundera över och mer möjligheter.

återkommer i morgon..nu väntar mat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>