puh…vilken tripp

Vilket väder vi haft i helgen.  Gräsmattan växer så det knakar och vad kan lukta godare än nyklippt gräs ? särskilt när "någon annan" klipper den..eller hur =)

Tog en kort cykeltur uppefter ån i går, intog lite fika och bara njöt av forsens brus och vädret. På väg hem trodde man nästan att det var vinter igen..det som flög omkring likt snöflingor var dunet från almycke eller rallarroserna om ni så vill. Ja det är bra att naturen förbereder oss..

I dag så blev det entligen av, det vi pratat om i flera år men aldrig kommit oss för att göra. Men nu kände vi oss redo, att en gång för alla göra det. Vädret var perfekt och vi var på G. En lite tidigare frukost och sen var vi redo..

Lastade cyklarna och körde in till Sävar och sen vidare på hojarna ner mot Umeå. Kan konstatera att jag har lurat mej själv. När man kör bil in mot stan ser man cykelbanan mest hela tiden och jag har tänkt att " ja det er väl inte så jobbigt ut, man rullar ju mest hela vägen..jo jo..

Jag fick då " lowbatt" vid 2 tillfällen. Nu söndagscyklar vi väl inte utan man blir som triggad att trampa fortare än vad som är hälsosamt,  men  långt ifrån "proffsen" som svichar förbi. Framme i Umeå efter lite mer än en timme..vi fortsatte färden ner mot Gamlia där morotskakan, kaffet och drickan smakade jäkligt bra. En kort sväng bland fåren, korna och småsvinen innan järnhästen skulle ta oss tillbaka upp mot Sävar igen. Åter vid bilen efter en timme och sen hem…kan bara vara stolt och nöjd med vår tripp, men visst det känns i kroppen.

Bilder kommer när kameran har vaknat. även den fick "lowbatt" och problem med överföringen av bilder.

Trots att det bara gått en vecka efter semestern så har jag redan bokat in möten i almanackan för 2011..det är sjukt, tror jag ska riva ut alla blad och våga vägra boka in.

Hej för nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>