vars är klockan ?

 OPP OPPI DO ! TJOHOO !  Idag är det grattis dags igen…i dag är det mannen som fyller år..jämt och ständigt om man så säger…tjohoooo!

Sen till allt annat.

Ja dramatiken, komiken , historiken eller kaoset  fortsätter i riksdagsvalet. Inte verkar det bli bra eller lätt det där. Jag tycker inte att någon vunnit i det här valet. Inte aliansen eftersom dom behöver stödhjul, inte opositionen för dom blev inte störst och inte sverige eftersom vi nu har ett orosmoment i salen. Men man får ju hoppas att de sk etablerade partierna sköter situationen proffsigt och snyggt. Sen hoppas jag att man tar situationen på allvar och jobbar på i de frågor som nu lyfts till sin spets, gär något bra och av de frågor som nu lyfts av andra…

Dagens hiss, måste bli huvudvärkstabletter och hostmedicin, tack o lov att det finns att ta till när kroppen inte vill vara med. Kan kanske med hjälp av dessa dämpa hostan och få lite sömn. ( har nämligen drabbats av en bacill, vet inte vilken men jag har den och den kom väldigt väldigt feltajmat)

Dagen diss går till den ..dom ..eller det som tog bort klockan på kyrkan i SÄvar…kom tillbaka med den. Ett klocktorn på en kyrka ska ha en klocka…det ser ju bara för dumt ut med ett stort gapande hål, Tuppen behöver sin klocka och vi med han.

ja nu får det vara nog.. hej för nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>