nej tack!

Tisdag kväll.

Ja snart är halva denna vecka gjord, tänk om jag kunde hitta knappen, knappen som stannar tiden men jag skulle få fortsätta och uträtta det jag vill, få hinna i kapp och förbi. Sen när jag är klar, lutat mej tillbaka med en paraplydrink i handen, då startar jag omvärlden igen, fasiken så skönt det ksulle vara.

Sen skulle det vara trevligt att för 24 eller 48 timmar få bestämma allt, göra de ändringar jag ville göra, skriva om det jag ville skriva, flytta om, riva upp, göra nytt och så vidare. Då jäklar skulle det bli ordning på torpen , som man säger. Ja ordning utifrån mitt perspektiv och sätt att se, tolka och göra såklart. Självklart skulle det inte passa alla men det en del andra gör passar inte mej så, då är det lika.

Nog svamlat om det. I dag kom julegranen upp, likaså julstjärnorna på bordet och en och annan tomte ( ja inte dom på loftet, dom är framme året om ), dom kom upp och fram i matsalen på jobbet. Samtidigt som man kan köpa semlor och jordgubbsbakelser. Förvirrande….

I går besökte jag en secondhandaffär och där fick jag verkligen anledning att le. En mamma var där med sin lille pojke på ca 4 år. Dom befann sig i hörnan med leksaker. Dom fyndade en hel del och mamman frågade lillkillen om han ville ha en av bilarna, lillkillen så då " nej tack, det är bra nu" …så rart. Tänk att en liten kid helt lungt bara säger nej, inte som man ibland ser och hör, förtvivlade gråt, skrik, och tjat, irriterade föräldrar och hög ljud. Hoppas verkligen att Tomten har koll på den grabben ( å alla andra kids också förresten)

ifall nu glömt hur han såg ut så, kommer han här..

Dagens diss går till den som köpte sista boken, den bok som jag skulle ha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.