coolaste Kungen

Snyft och tårfyllda ögon…Världens coolaste Kung är nu borta. Han har inte mått så bra den sista veckan så…igår fick han hjälp att somna in, vi ville inte riskera att han blev sämre. Jag klarade inte av att vara med så T och My  var med Kungen hela tiden.

Coolare och snällare katt finns inte, aldrig klösts, aldig bitits,  detta trots att vi ibland har behandlat sår, duschat och gett medicin. Han var en mästare på att kurra högt och snarka. Kom alltid när man ropade eller visslade på honom när han tagit sig en vända i skogen. Följde en som en liten hund runt tomten och var den som bestämde vem som ägde blomrabatterna. Ja han var bäst. Jag fick äran och förmånen att bo med Kung Figaro i nästan 5 år. Han själv blev nästan 20 människo år dvs nästan 100 kattår och nu ska han bo vid stenen där han brukade sitta och spana ut över vidderna.

Så det var tomt och konstigt hemma i går kväll, och till råga på allt så spelades "jag har bara regn hos mej ( av o med Orup) när "Figge" dansade i let´s dance…kungen kallades Figge

Ja annars så har väl inte mycket hänt, skönt att det är helg och en fika på stan med Kicki väntar och i morron är det dags att chilla lite med gudbarnet igen ..lilla Wilma.

Nu ska jag ut och fota lite i det vackra vädret

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.