”pallade” inte..

Ja, då kan alla andas ut..det blir inte "kaos" i samhället i morgon. Kommunals  medlemmar kommer inte gå ut i strejk och barn, gamla och sjuka kommer att bli omhändertagna i morgon med. Hoppas bara att vi andra inser att dom är värda sin lön och mer därtill. Bra kämpat och bra varslat..

I går så rev vi i byn av Valborg. Varför vänta när man fira in och ut en lördag. Fira ut vintern och fira in våren. Vi brände brasan, sjöng vårvisor och intog gofika i byagårn. En trevlig kväll med ett 50 tal trevliga människor. Varför ? Jo för att vi kunde och för att vi har annat för oss på Valborg..

bilden får väl tala för sig själv och jag hoppas ni förstår vinken när jag säger  vi "pallade" inte att vänta.

..

  många var vi…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>