äntligen!!!

Japp, då var OS igång. Me like sport =). Kommer som vanligt försöka se så mycket som möjligt av de sporter som intresserar. I morse så tog vi plats i soffan för att se den för oss ovanliga sporten Slopestyle.
Hm, må säga att det ”hirar” bra i magen bara av att se deras enorma hopp på brädan. Imonerande.
Jag brukar vara lite allergisk mot interna sporttermer, t.ex golftermer.
Kan konstatera att Slopestyle har nästan bara sådana. Tokigt nog så drog jag på smilbanden istället för att bli irriterad.
Vad annars kan man göra åt följande. ( risken för felstavning/ord är stor)
Grabben 180, en 360, 1080 dubbel tailgrab, 270 slide, cab underflip, frontside dubbel, han razzlade bakom railet, han tewwkade brädan..
Ja, jäklar vilka uttryck, eller som dom sa kommentatorerna, ”fett häftigt”.
Dessutom är åkarna ganska ”coola” i sitt sätt att klä sig, en av dem hade ett Gällivarehäng som räckte ända ner till hans hemland Japan..fattar inte att han kunde röra sig.
Nästa intressanta iaktagelse var att mitt i backen stod en Matrjosjaka/Babuska, ja ni vet en sådan där rysk trädocka som är delbar och fylld med mindre delabara dockor. Den Matrjosjkan kunde/skulle hopparna dutta till i huvudet med brädan. Även det en prestation. De som skapat dockan hade därför tänkt till när det gäller klädseln på Matrjosjkan..den hade nämligen liksom åkarna en hjälm. =)

sz9923e5_956237v530x800

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>