Känn drivet

Moderaterna vill införa ett 6:e jobbskatteavdrag till en kostnad av 22 miljarder kronor. 22 miljarder mindre i vår gemensamma stadskassa bara på grund av jobbskatteavdraget
Perfekt, då får Du mer pengar i plånboken och kan då köpa Dej din egen välfärd. Jo men så blir det ju. Om 22 miljarder försvinner ut vår gemensamma stadskassa och vår välfärd måste ju var o en sköta sitt.

Ett jobbskatteavdrag syftar också till att vi, var och en ska bli ännu mer drivna att arbeta. Det kommer lösa mycket för arbetsgivarna som i dag inte får tag personal med rätt kompetens. Driv, alla känner driv och vill anstränga sig.

Därför kommer folk inte behöva a-kassa och då kan Moderaterna nu som då, sänka ersättningen och höja kraven för att få ersättning om någon odriven inte jobbar. Det ska löna sig att anstränga sig som dom säger.. Sen har dom lovat att återinföra den bortre gränsen i sjukförsäkringen, alltså hur länge man kan vara sjukskriven.
Så om Du i drivet över ett 6:e jobbskatteavdrag jobbar Dej sjuk, så ska Du snabbt drivas tillbaka i jobb, alltså det ska löna sig att anstränga sig. Så håller man ihop ett land om (M)an vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>