Ja, jag vet inte vad ja

Elever med dysleksi som under skolårets alla timmar har/behöver hjälpmedel som läser upp texterna så att dom ska kunna hänga med på lektionerna. Dom ”läser med öronen” som tjejen på tv förklarade det, med tårar i ögonen. De här eleverna får inte ha dessa hjälpmedel vid de nationella proven i bland annat ”läsa texter med flyt”……Vad vet jag men, det är väl det en dyslektiker bland annat har problem med. Tror väl jag att dom inte klarar proven.

Sen pågår en ”mans fri” festival i Göteborg. Å nu blir en del män/ och kvinnor ledsna och känner sig kränkta över att män är utestängda. Men för fan, ta er en funderare. Sorgligt att ni en kväll i augusti får känna er kränkta, Vad är egentligen problemet? Att män inte får gå på festival eller att vi faktiskt behöver ha en mans fri festival för att en del av er män, era pappor, söner brorsor, morbröder, farbröder, arbetskamrater, killar, sambos inte kan bete sig som folk. En del blir kränkta över att stängas ute en kväll men en del kvinnor ska stå ut med att bli kränkta 365 dagar om året.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>