Det enda som hindrar mig…

…från att resa iväg någonstans är vovvarna. Hade jag inte haft Fred och Julia så hade jag utan tvekan bokat en charterresa direkt på Tripx.se. Surfade nämligen runt lite nyss och hittade sjukt bra priser men jag var tvungen att stänga ner sidorna. Mamma har erbjudit sig att ta hand om dom om jag skulle vilja åka iväg men då vill jag inte åka på någon spontanresa som betyder ingenting utan då vill jag åka på en riktig brakresa, samla ihop vänner och bara dra någonstans.

Först var jag lite inne på om vi skulle dra till fjällen så började leta boende i Trysil men ni vet hur det är. Börjar man leta så slutar man aldrig.. Först vinterresor, sen sommarresor och sen vart det helt plötsligt ALLA resor! Så jag bestämde mig för att stänga ner skiten, jag kan inte kolla. Jag ska nog ha ett intressemöte med mina kära vänner och se vad dom säger. För mig spelar det ingen roll om det blir solresa eller skidresa, jag älskar båda.

Yogaresan vart det ju inget av (som ni kanske har märkt) så jag vill verkligen komma iväg snart. Jaja vi får se vad som händer!

beach snow

Vilket alternativ gillar du bäst?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.