Tack för 20 000+ sidvisningar


 

Jaha kära läsare, om fyra dagar har bloggen funnits i tre månader och jag har hunnit skriva 191st inlägg och har hunnit få 20 000+ sidvisningar, tack era imbeciller! <3

Mvh Minna Toivanen

 

 

Etiketter: , , , , , , , ,

9 kommentarer

 1. Uffe N

  Grattis till 20K visningar! Det lär väl dröja innan jag själv kommer upp i ett sådant antal…

  Men jag har ett litet tips till dig. Du verkar gilla att rita bilder på datorn. Men om du tycker att Paint (jag får intrycket att du använder just Paint) är för begränsat så vill jag tipsa om Gimp. Det fixar i stort sett allt som Photoshop gör.

  Och nu hör jag din suck ända hit till Umeå, du är arbetslös och har inte råd med Photoshop. Och allvarligt talat så har inte ens jag, som knegar, råd med Photoshop. Men Gimp är gratis. Lagligt gratis till och med: http://www.gimp.org

 2. Minna Toivanen

  Svar till Uffe N (2010-09-13 21:14)
  Jag provade Gimp via skolan eftersom dom inte hade råd att köpa in Photoshop. Men det var flera år sen, kanske ska titta på det igen.
  Men jag gillar paint, simpelt och man kan göra mycket mer än vad man tror.

  Tack för kommentaren och tipsen!

 3. Uffe N

  Du skall tänka på att Gimp funkar lite annorlunda än PS, men du kan åstadkomma precis samma resultat i båda programmen. Om du vill ha hjälp kan jag försöka hjälpa till, så gott jag kan. Det lär finnas lite skillnader mellan ”din” Gimp och ”min”: jag kör Linux på min dator, och då blir det lite små skillnader här och där. Men inget oöverstigligt.

 4. Minna Toivanen

  Svar till Uffe N (2010-09-13 21:49)
  Haha, hade faktiskt misstankar om att du skulle vara en ”Linux-typ”.
  Tack för förslaget, kör jag fast så ska jag utnyttja din expertis ^__^

 5. Uffe N

  Men hallå! Någon som har en tröja ”There’s no place like 127.0.0.1” måste vara hyfsat mycket datanörd. Och då är sannolikheten att man kör Linux ganska hög…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.