Men herregud, har du en blogg med text!?

Hittade en ny blogg idag. Den hade visst flera hundra premunanter via bloglovin. Jag har också bloglovin men skiten funkar inte och kundtjänst bad mig maila en massa tekniska uppgifter vilket jag glömde men sen kom ihåg och gjorde. Har ännu ej fått svar och har ännu ej något fungerande bloglovin. Men hursomhaver. Tjänsten verkar vara komplett onödig, man kan göra som jag och memorera alla fjorton bloggar jag följer och helt från huvudet skriva in adressen i sökfältet. Iallafall så hade den här bloggen hemskt många följare och jag tänkte "aha, denna blogg måste vara något extra!"

Gav upp efter en sida (mycket lång sida). Den innehöll femtiofyra bilder tagna med en systemkamera, men knappt någon text alls. Min dator mår inte bra av att ladda femtiofyra bilder på en gång och jag föredrar böcker utan bilder. Lämnar mer åt fantasin.

Men det här är inte första bloggen med många följare som bara har bilder istället för text, kan folk inte läsa längre/vill läsa längre?

Slänger upp en bild så att ni fortsätter att läsa min blogg, tyvärr varken photoshoppad eller tagen så att man ser dagens outfit. Ni kan använda er fantasi och föreställa en svart klänning med tre lager volang och knäppning vid bysten, till den har jag svarta tunna strumpbyxor, vit cardigan som jag knäppt översta knappen, gammalt pärlhalsband, matchande pärlörhängen och håret till hälften uppsatt med en hårklämma.