50 nyanser av livet som pensionär

”Otrohet är den nya folkrörelsen”

Dominika Peczynski, aktuell som ny partner till Anders Borg, är chef för den s k otrohetssajten, Victoria Milan, i Sverige. I en intervju med nättidningen Dagens Media kommenterade hon framgången med Victoria Milan så här:

”Otrohet är den nya folkrörelsen. Jag trodde folkrörelsernas tid är förbi, sen kom Victoria Milan. Det är helt galet att vi har 230 000 medlemmar. 99 procent av dem som är med har barn så jag antar att det är barnens fel”.

En sak är säker; här i Emiraten är otrohet ingen folkrörelse. I muslimska länder straffas varje form av otrohet mycket hårt. Om det är rädslan för straff eller det faktum att otrohet inte är en del av arabisk religion, kultur och tradition som gör att otrohet inte praktiseras i samma omfattning som hos oss ska jag låta vara osagt. Och om Dominika Peczynski och Anders Borg gått med i folkrörelsen har jag ingen aning om, heller inget större intresse av att veta.

Deras relation har i alla fall väckt stort intresse bland medierna, inte minst sedan Anders Borg själv kontaktade Expressen för att informera om den. Han ville förekomma de skriverier som han visste skulle publiceras. Ett smart drag? Svårt att säga. Vi vet ju inte vad som hade hänt om han inte gått ut och berättat.

En skilsmässa är alltid jobbig inte minst för barnen. Om skilsmässan dessutom blir en förstasidesnyhet i flera veckor måste det vara ännu jobbigare att hantera. Borg är förstås van att hantera medierna men hans familj har levt ett ganska tillbakadraget liv långt från strålkastarna. Jag kan bara hoppas att hans fru och barn har många nära och kära som stöttar dem.

Som av en händelse hittar jag i Expressen en artikel av Katerina Janouch som träffat Carl, professionell Master som dominerar kvinnor på beställning. Smisk, pisk och rep finns på menyn. Intresset för sexuell dominans är större än vanligt inte minst efter världspremiären på filmen ”Fifty shades of Grey”.

Janouch bestämmer tid för en intervju i den studio där Carl tar emot sina klienter. Hon blir starkt påverkad av hans starka utstrålning. Han ser bra ut, är välklädd i svart kostym, skjorta med blänkande manschettknappar och blankputsade läderskor. Han tar henne i hand och visar in henne i en ateljéliknande lokal där det finns många konstverk med erotisk anknytning. En lädergunga hänger från två krokar i taket och det finns en ställning med piskor och sexleksaker. Dessutom finns där en låg fåtölj som helt uppenbart används vid sex.

Carl säger att han vill förbli en sexuell fantasi, ett hemligt rum dit kvinnorna kan söka sig för att för en stund få glömma vardagens tristess eller för att de upplever det befriande att få släppa taget och slippa ifrån allt ansvar. Han säger sig kunna ge en kvinna det hon vill ha, kanske det hon inte ens vet att hon behöver. Som Master uppfyller han den undergivnas drömmar och fantasier. Han tar hand om henne och ger henne en njutning som upplevs som förbjuden och som kanske hennes partner inte kan ge henne.

Eftersom jag inte vet om det finns någon Master här nere är det nog säkrast att jag inte låter fantasin skena iväg med mig ;O)

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.