Erold i KF

Jag ber så mycket om ursäkt för att jag missat kommentarerna. Till Erold vill jag bara säga att det är synd att du inte uppskattar ens när jag berömmer dej för en lysande insats, kanske det bästa du åstadkommit under din politiska karriär. Det var ju KF ordf. som var kritisk och inte jag. Listan du presenterar över vad V har sagt nej till överenstämmer inte riktigt med sanningen men det var kanske för mycket begärt.

6 kommentarer

  1. erold

    Fortfarande lika synisk,och jag har tänkt prova en anmälan för kränkning,så vi får prova vad VKs policy är värt för både mig och andra.
    Förnedring av folk i text och i dagsmedia som denna är jag less på.
    Och jag har fler kommentarer från dig B-G som bevisar detta!

  2. Lars Valler

    Jag tyckte inte om denna föreställning av Erold, då han klart visar på sin egen del i dessa allianser. Att säga att andra inget gör, är nej sägare och nuvarande alliansen är den bästa visar på att man distanserar sig från sammarbete eller dialoger. Vad händer om alliansen spricker, vad sker med de långsiktiga målen och de små människorna om någon ska förstå glesbygdsproblematiken. Det handlar inte bara om att stärka näringslivet, det handlar om att ge alla goda villkor oavsett anställd, näringsidkare eller innevånare och det finns för många utförsäkrade, för många sysslolösa för att spela på motsättnoingar inom politiken. Men ja, uppträdanadet visade på ett engagemang, men målet och siktet var kanske inte synkroniserade då han missade poängen.

  3. Erold

    Lars Valler …det kommer från rätt person,eller skall jag citera kommunalrådet efter ditt framträdande?
    Dessutom att skryta med att socialdemokraterna och dig i spetsen haft ett möte med flygfrågor och inriktning,då vi har hållit på i flera år med flygbeslut.
    Tycker inte du att det är lite väl sen ?
    Men med sossarnas beslutssystem och beslutsångest fram å tillbaks,så förstår jag att du tycker att det är en snabb beslutsväg…bara ca 3 år!!
    Och alliansen spricker då inte för våran del ,då nu den nya alliansen förstår att vi måste hålla det vi lovat varann,som de förra alliansledarna inte hade förstått!!
    Sedan att inte förstå att man måste ha pengar till att visa på en bra flygplats,då nu dessa 100 talet utlänska flygplatschefer är på väg att knyta kontakt med företag på Gunnarns flygplats,det visar bara på vilken företagsinblick vissa har i att knyta bra kontakter..
    Att bara som Marianne tro på att visa upp ett tomt flygfält som håller på att kallställas ,tycker jag säger allt om vilken vilja man har att få dit nåt bra företag.
    För ni skall väl inte göra om samma misstag som tidigare pga.beslutsångest och förhalning ,så att det andra flygföretaget hamnar i Kiruna ?

  4. Marianne Johansson Bygget Mosekälla

    Erold, kallställningen skulle inte ha påbörjats förrän den 1 april! Det betyder att man kunnat genomföra eventet, som nu enligt Erold, ökat med 40 flygplatschefer på plats!Med Gunnarn intakt! Det är bra att ni i kommunalliansen har bra företagsinblick och är duktiga på att knyta företagskontakter, hoppas att det gäller olika företag inom hela kommunen! Och jag hoppas också att även andra än egen företagare kan leva och bo i den här kommunen?

  5. Bengt-Göran Burman

    Svar till Erold (2011-03-05 11:55)
    Innan jag åker in på vatten och bröd vill jag bara påminna om Kl:s valmanifest där man har lovat väljarna att varje krona som satsas i kommunala projekt skall generera tillbaka 3 kr. med den utdelningen skulle privata företag stå i kö för att etablera sig i kommunen utan att en enda skattekrona skulle behöva satsas. Tror någon att biltestkommunerna vi har i vår närhet betalar för biltestanläggningarna ? Jag tror att dom är smartare än så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.