Midsommarveckan

Summertime CruisersVarierande utbud av fordon trotsade vädret i Edsbyn

Midsommarhelgen för mig blev fylld av aktiviteter trots att jag var säker på att denna midsommar skulle va händelselös då barnen skulle vara hos sin mamma i år.

Tjuvstartade med en cruising i Edsbyn på Onsdagskvällen. I Edsbyn arr Sommertime cruisers som så många andra klubbar söderut sk veckodagscruisingar. Många fina bilar åkte huvudgatan upp och ner i ett ihållande ösregn. Folket strömmade ut, unga som gamla och trotsade vädret. Det är sånna här ggr man förstår vilket intresse det finns för entusiastbilar. Lilla Edsbyn, snacka om en förvånad Big Papa som anlände till ’byn’ och fick se att omfattningen av varierande fordon var stor och att Edsbyklubben hade gjort en väl organiserad cruising med en underbar paraduppställning i parken mitt i samhället. I parken under kvällen hade det dukats riktiga mackor för hungriga män och hälsingevåfflor med sylt och grädde som lät sig väl smakas. En underbar idyll att traska runt i och njuta av allt blänkande krom som glittrade av regndropparna. Inte bara bandy i Edsbyn längre, nu även ytterligare en motormetropol inlagd på sveriges karta som jag garanterat kommer att besöka flera ggr.

2 kommentarer

  1. Roger Fridolfsson

    Hej jag bodde i Edsbyn på 70talet när raggarbilarna började dyka upp i byn.O nu är det mer eller mindre en kultplats med alla dessa bilar o en klubb med ett brinnande intresse för bilar.MVH Roger Fridolfsson.

  2. Roger Fridolfsson

    Hej igen..Nu har jag varit uppe i byn igen, o det blir bara bättre för var gång man är upp o ser alla gamla o nya raggare där.Nu var jag upp på deras klubbfest o det var det bästa på länge.. Vlket röj o ett band som inte går av för hackor..(The Go Getters)..Man kan bara säga HEJA Byyyynnn Heja Byyyynnn Heja Byyyyn…. MVH .Roger Frid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.