Garagebesök mm

Nu känns det lockande att börja skriva lite mer då solen börjat lysa på oss lite oftare och dagarna blir längre. Hade ett samtal häromdagen med VK beträffande mitt skrivande. Kom överens med VK om att börja skriva mer om vad som händer runt mig, ute på stan, hemma hos folk i garagen eller kanske ta reda på vad som göms i ladan ute på åkern. Det rullar ju många fina fordon på vägarna och står en massa uppställda i garage och lador av många olika anledningar.

Kommer med penna och papper och kamera att kanske stoppa just dig, eller kanske rent av kika fram bakom ngn snödriva hemma på din gård för att få veta vad just du gömmer i ladan eller garaget för att sedan lägga ut det på VKs webbtidning eller i den vanliga tidningen som väl alla snart har på morgonen. Ska försöka lära mig skriva kort men innehållsrikt samt försöka förstå mig på kameran så man kan se det jag fick se:-)

Har du kanske ngn vän som har ngt roligt, behöver ju inte vara en amerikanare utan bara ngt som faller under motorhobbyn, så kanske du kan sända mig ett mejl med tips.

Min mejladress är bigpapa@raggarna.se

Vore kul att få berätta för våra läsare om vårt stora intresse, menar då hobbyn gammalt krom och järn som vrålar, mullrar, pyser och stånkar när allt är som det ska. Finns mycket historia i alla fordon har jag märkt på alla träffar, utställningar och garage jag besökt.

Ser fram mot mycket intressant skrivande framöver. Hoppas även på hjälp från er då ni säkert har många tips. Självklart kommer jag fortsätta blogga här om annat också. Alltid kul att skriva både en och annan dikt eller om annat skoj i vardagen.

Nej, nu väntar dagens andra promenad i solen. Önskar er en underbar dag, lika fin som min är.

Cruis on? //Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.