Kallt

Idag har kylan visat sig än mer. Alltså en annan hade ju börjat få vårkänslor. Var ute en liten promenad på morgonen, kinderna var knallröda innan jag ens lämnat gården. Tankarna på den varma sängen kom snabbt. Jaja, jag han iaf ut några vändor under de fina solskensdagarna med Cadillacen. Jag var närapå en dag att låta cabben falla, men idag tror jag att jag bara drar täcket över mig och håller mig inne.

Fast efter ett besök på vågen som visar tio kg mindre än för sex veckor sen kanske man ska pälsa på sig och ta en timme i skogen ändå. Inte bara skönt för mig utan även för Rocky, min ständiga promenadpolare.

Rocky, en rolig best, blandning av Collie/schäfer som gärna hakar på mina vandringar. Kul med han är att när snön har fallit tror han att han är en mullvad.

Nej, nu ska shotsen läggas i garderoben igen, verkar inte ha nytta av dom idag heller. Ladda en panna kaffe och försöka söka fram tjolsockarna och bege sig till skogs.

Önskar alla en fin dag trots det trista graderna.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.