Inte nu igen…

Jaha, vad ska man säga. Hade ju fått vårkänslor på många sätt. Hela helgen gick i bilens tecken. Cruisade hela Lördagskvällen, visserligen ensam på stan med gumma och barn, men man hann ju ändå känna av cruisingens sötma och få vårkänslornas pirr att blomma.

Trodde varningarna om dåligt väder på Söndag bara var ett tomt hot, borde vetat bättre. Man har ju visserligen vart med förr, men hoppet om vårens närmnade hade tagit över. Nu sitter man här insnöad igen.

Men man får aldrig ge upp. Fram med vaxet och polertrasan och hålla tummarna igen. På Fredag väntar rock-a-billy kväll på Droskan som väl ingen har missat.
Här hemma laddas för lite samkväm med gumma och goda vänner innan förhoppningsvis bilen baxas ut ur sitt gömsle. Gissar att även om snöeländet drar fram så nog blir det lite cruising iaf. Går ju inte att motstå den längtan och glädje man har haft hela vintern.

Sen är det ju så att dessa 2 ½ tons järnslädar även funkar i vinterföre om än cabben får hållas stängd och farterna hållas nere. Fram kommer man alltid med dom.

Idag blir en ganska lugn dag. Förutom tandläkarbesöket jag varit på väntar nu bara en lugn skön kväll i Annelis famn och torde nog avslutas med en eller några smaskiga glasspaket vid sänggående som blitt ett begär för både mig och Anneli tyvärr. Men man lever bara en gång så vad tusan…

Önskar er alla, vänner som ovänner, en trevlig eftermiddag/kväll trots det dåliga och trista vädret.

//Big Papa
American cars and Rock,n roll is my way….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.