Tungt nu

Haft barnen i veckan vilket alltid är lika skönt och underbart. Haft mycket stå i bara. Planeringar med allt möjligt, möten, intervjuer och barnbad i massor:-)

Helgen har vart solig och fin men ingen bil har fått se den. Tyvärr har det vart fullt av annat. Barnen har haft loppis hela helgen och sen har det vart fullt upp med sig själv också, alltid är det nått..skratt.

Men nu väntar Måndag och nya tag. Barnen far till mamma och jag räknar med timmar vid datan. Mycket på G i klubben vilket är kul men samtidigt lite jobbigt. Skulle vilja vara mera i solen och hinna få lite skön brun lyster på fettet innan den riktiga våren kommer.

Nej, nu ska jag ta paltarna ur badet och bre några leverpastej mackor till dom.

Cruis on vänner…. //Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.