Snön

Skönt att det gett sig. Visserligen har man vart seg i helgen och inne pga av förkylning, men då jag haft ungarna har man ändå fått utstå eleändet inne ist. Ungarna har haft mycket kompisar i helgen och av någon anledning tror jag att det fastnar mer snö på ungar än vi vuxna. Sen sitter det hårdare fast i kläder och skor, för hur mycket man än borstar av dom hamnar det mesta inne i hallen när dom kommit in.

Är ingen älskare av snö och har aldrig varit, men kan tänka mig att det är många som haft och får kul av den nu. Min första tanke var att nu blir det tufft att få bort den innan Big Family Meet i Maj. Då vill jag ha torra gräsytor så vi får visa upp våra bilar i en härlig parkmiljö ist för på en leråker. Men men, det är ju ett tag kvar till dess så man borde inte oroa sig. Bara vårsolens krafter få ta tag i det problemet så löser det sig nog.

Nu är man barnfri igen så nämst på dagordningen står städning och renbäddning. Alltid tråkigt när dom far, men dom måste ju få lite tid med mamma också, fast man önskar man hade dom på heltid. Att ha ungar varannan vecka kan va skönt ibland också. Ger utrymme till egen tid vilket kan va ganska bra på många sätt. Men tomt är det iaf utan dom.
Barnen är livet.

Hoppas alla andra som jag fått en bra start på vecken då förkylningen nu börjat ge sig.

Cruis on vänner…
//BP

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.