TV i morgon

Ska bli kul imrogon då jag ska va gäst på programmet Eftersnack på 2an 22,30. Känns lite marigt då man knappt har någon röst efter helgen. Men kul ska det bli. Annars har dagen löpt ganska lugnt. Just gjort eller förberett varma mackor till kvällen då jag ska va på ’folkan’ här på Ersboda där det är ungdomskväll. Hoppas alla är lugna ikväll och inte ska utmana mig i Badminton när flåset är som sämst. Visserligen har jag knappt något i normala fall, men nu äre riktigt illa. Bara att rasta ’Hugin’, dammsuga alltså tog på.
Nej, nu ska jag försöka få i mig lite ’radhusbiff’ innan ungdomscafét ska öppna.

Har ni inget att göra, kom gärna upp på Ersboda Folkets hus ikväll och besök oss och Ersbodas ungdomar. Kaffe och the och annat gott lovar jag finns färdigt att servera. 18 till 21 är vi där.

Trevlig kväll.
//BP

6 kommentarer

  1. CDC

    läste din blogg och din presentation….
    vid yrke på din presentation står det ”RAGGARE” hur blir man det???? och hur mycket tjänar man som raggare??……..Kan man leva på att vara raggare??

    En som undrar

  2. Big Papa

    Skrattar:-) Ja du, yrke raggare har VK skrivit då dom inte visste min yrkestitel då jag började blogga. Har inte brytt mig att ändra något i min press men kan som info till dig och om någon fler undrar meddela att jag i grunden är gammal chaufför som sadlade om till Kriminalvårdare 1997 där jag än idag arbetar. Önskedrömmen om jobb vore kanske raggare;-) Får väl kolla upp om det finns någon yrkesutbildning inom det området.

  3. krille 13

    Hej!! gillar gamla bilar, kan man gå med i klubben bara så där utan vidare? Vilka är det som är med i eran klubb? är ni många?
    Vad har ni för bilar? och är det många bilar i klubben??

  4. Carro

    Du påstår att du jobbar kvar inom Kriminalvården??? Ursäkta mitt prat.. vad är det för skitsnack?? du är inte ens med i lönelistan.. Ingen kommer ihåg dig där.. Jag vet, för jag jobbar där nu… Dom få dagarna du var där och *jobbade* så satt du på en stol och gnällde över dina knän och rygg.. Gå ner i vikt vet ja…då kanske du kan återgå till arbets livet.. Istället för att ha Soc hjälp…
    Sen undrar jag varför du tar bort alla negativa kommentarer om dig??? Får inte folk veta hur du EGENTLIGEN är???
    Men det spelar ingen roll.. Folk får upp ögonen på dig…

  5. Namne

    Känner Micke väl och vet att han jobbar där men har vart sjukskriven. Tycker det är tragiskt och ber dig Carro att fundera över dig själv ist. Ifrågasätta en kollega och försöka dumgöra denne på detta sätt i VK? Påpeka hans sjukdom och försöka leka läkare? Och vadå få upp ögonen? Micke är en bra kille som nu är tillbaka på jobbet samt törs visa vem han är och vad han står för. Du däremot som skriver som du gör och under fignerat namn? Hur behandlar du då de intagna? Ibland skäms man över att va människa. Stå på dig Micke!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.