Helgen över

Vilken skön helg det blev. Tagit det lugnt och bara varit med barnen, pillat navel ludd och myst med ostkrokar. Ser ljust på framtiden just nu. Händer mycket positiva saker. Haft min lilla Nova här idag och bytt blöja på na. Pojken (Nicke, Novas pappa) kommenterade direkt att, ’Faan farsan kan det där’. Visst, man har bytt några ggr i sitt liv, men tjejer känns svårare då det är mer veck,skratt.

Jag och Max har dragit kabel idag som legat och retat mig ett tag till deras datorer. Kul att se barnen ha intresse av skruvande och borrande. Slipper ju jag;-) Min lilla sjuåring har vart hos en kompis i helgen och snickrat någon uppfinning eller vad det var. Han älskar att snickra och sprider gärna spik och skruv runt i garaget. Hans kompis likadant.

Nej, nu ska jag rasta min Hugin lite (dammsuga) innan middag ska planeras. Klubbmöte ikväll där vi har mycket att diskuttera då vi har mycket på G.

Hoppas alla haft lika bra helg som jag.

Cruis on…//BP

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.